Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΑΝ... Σοκάρει η ομολογία της Γερμανίδας για το φρικτό έγκλημα στο Χαλάνδρι: Του έριξα χάπια στην πορτοκαλάδα γιατί φώναζε

Μετά από 16 ημέρες εντατικών ερευνών οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής κατάφεραν και την εντόπισαν σε ξονοδοχείο στο Παγ...


Μετά από 16 ημέρες εντατικών ερευνών οι αστυνομικοί του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής κατάφεραν και την εντόπισαν σε ξονοδοχείο στο Παγκράτι και της πέρασαν χειροπέδες - Είχε κάνει check out και ετοιμαζόταν να εξαφανιστεί - Η σορός του 64χρονου επιχειρηματία είχε βρεθεί τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία




Το αρρωστημένο πάθος, η ζήλεια και η ιδέα της απώλειας για τον 64χρονο συντροφό της που τους τελευταίους μήνες είχε μετατραπεί σε εμμονή, ήταν αυτά που οδήγησαν την 56χρονη Γερμανίδα στα άκρα και την ώθησαν να γράψει με τον πιο φρικαλέο τρόπο το φινάλε μιας ολέθριας σχέσης. «Τον αγαπούσα αλλά δεν ήταν έντιμος απεναντί μου. Του έριξα στην πορτοκαλάδα πέντε με έξι ηρεμιστικά γιατί φώναζε. Δεν ξέρω πως πέθανε...». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε η 56χρονη Γερμανίδα στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής όταν μετά από δυο εβδομάδες εντατικών ερευνών κατάφεραν χθες το μεσημέρι να την εντοπίσουν σε ξενοδοχείο στο Παγκράτι και να της περάσουν χειροπέδες, λύνοντας το γρίφο του εγκλήματος με το «φασκιωμένο» και δεμένο χειροπόδαρα πτώμα που εντοπίστηκε στις 21 Φεβρουαρίου στο Χαλάνδρι. Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να την «μπλοκάρουν» κυριολεκτικά στο παρά πέντε καθώς η γυναίκα είχε κάνει check out και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμαζόταν να εξαφανιστεί.

Από τις μέχρι στιγμής έρευνες προκύπτει ότι η εγκληματική ενέργεια προσδιορίζεται στα μέσα Δεκεμβρίου, τότε ήταν που εμφανίστηκε το τελευταίο σημείο ζωής του 64χρονου. Με δεδομένο λοιπόν ότι η γυναίκα στις αρχές Ιανουαρίου πλήρωσε το ενοίκιο και εξαφανίστηκε κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν οτι για περίπου 15 ημέρες η Γερμανίδα έμενε στο διαμέρισμα της φρίκης με το πτώμα του συντρόφου της. Μάλιστα είχε στεγανοποιήσει τις πόρτες και τα παράθυρα με airstop προκείμενου να μην υπάρχουν διαρροές και η δυσοσμία προκαλέσει υποψίες στους γείτονες. Στη συνέχεια, χάθηκε - οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι είχε ταξιδέψει στη Γερμανία και στη συνέχεια για άγνωστο λόγο επέστρεψε στην Ελλάδα- βρίσκοντας καταφύγιο σε διάφορα ξενοδοχεία της Αθήνας. Τελευταίο ήταν αυτό στο Παγκράτι το οποίο ετοιμαζόταν να εγκαταλείψει χθες το μεσημέρι όμως δεν πρόλαβε.

Τον υπνώτισε και τον έπνιξε;

Η ομολογία της 56χρονης ότι έκαμψε τις αντιστάσεις του συντρόφου της με υπνωτικά χάπια και τα ευρήματα της ιατροδικαστικής - βρέθηκαν κάποιες εκχυμώσεις στα χείλη του θύματος- κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η Γερμανίδα, υπνώτισε με τα ηρεμιστικά το θύμα και στη συνέχεια τον αποτελείωσε πνίγοντας τον. Φράζοντας του τη μύτη και το στόμα πιθανότατα με τα χέρια της. Βέβαια αυτό που περιμένουν είναι και τις τοξικολογικές εξετάσεις που θα επιβεβαιώσουν αυτή την εκδοχή. Η γυναίκα δεν είπε πολλά καθώς ήταν σε άσχημη κατάσταση. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί.




Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκε μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και συγκεκριμένα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, η ανθρωποκτονία 64χρονου ημεδαπού, η σορός του οποίου βρέθηκε την 21-2-2019, εντός διαμερίσματος, όπου διέμενε στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα ο θάνατος του θύματος είχε επέλθει περίπου δύο μήνες προ της ανεύρεσης της σορού, η οποία βρέθηκε επιμελώς τυλιγμένη με σεντόνια, τα οποία ήταν περιδεμένα με ιμάντες και κολλητική ταινία, ενώ στο κεφάλι ήταν τοποθετημένη νάιλον σακούλα.
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, δράστιδα της ανθρωποκτονίας είναι 56χρονη Γερμανίδα, η οποία συζούσε με το θύμα στο προαναφερόμενο διαμέρισμα. Μετά τον εντοπισμό της σορού η αλλοδαπή αναζητείτο επισταμένως για να εξεταστεί και τελικά εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και προσήχθη στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της σχηματισθείσας ποινικής δικογραφίας εκδόθηκε σε βάρος της ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου, σήμερα (9-3-2019) το πρωί συνελήφθη. Η 56χρονη οδηγήθηκε αρχικά στην Ασφάλεια Αττικής και αφού σχηματίστηκε δικογραφία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία να απολογηθεί.