Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στο πλευρό του συζυγοκτόνου τα πεθερικά από τον πρώτο του γάμο – «Είναι καταπληκτικός»

Η Κρήτη παραμένει συγκλονισμένη από την οικογενειακή τραγωδία, που στοίχισε τη ζωή, σε μια 32χρονη μητέρα. Ξέσπασε σε λυγμούς ο συζυγοκτόνο...


Η Κρήτη παραμένει συγκλονισμένη από την οικογενειακή τραγωδία, που στοίχισε τη ζωή, σε μια 32χρονη μητέρα. Ξέσπασε σε λυγμούς ο συζυγοκτόνος...





Ενώπιον του Εισαγγελέα Λασιθίου οδηγήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο 36χρονος ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας στραγγάλισε την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου. Παραπέμπεται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της έκθεσης ανηλίκων σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος ενώ ήταν υπό κράτηση ξέσπασε σε λυγμούς. Εκτός από τα δύο παιδάκια που είχε αποκτήσει με την άτυχη 32χρονη, 6 και 11 μηνών, ένα ακόμα κορίτσι – 11 ετών – κόρη του από τον πρώτο του γάμο, έχει μείνει ορφανή καθώς και εκείνη έχει χάσει την μητέρα της.



Κόντρα σε ότι υποστηρίζεται από την οικογένεια της 32χρονης περί του βίαιου χαρακτήρα του, οι μαρτυρίες από το περιβάλλον του, ακόμα και από τα πρώην πεθερικά του, μιλούν για έναν καταπληκτικό άνθρωπο.




Όλοι έχουν να λένε πόσο υπερπροστατευτικός ήταν με τα παιδιά του, με την γυναίκα του από τον πρώτο γάμο με την οποία γνωρίστηκαν στο Πανεπιστήμιο όπου σπούδαζαν και οι δύο. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ενώ εκείνη ήδη νοσούσε με καρκίνο, παντρεύτηκαν, απέκτησαν το κοριτσάκι τους και την στήριξε μέχρι τέλους.Η 32χρονη Κατερίνα βρισκόταν προχθές στο δήμο Σητείας καθώς εργαζόταν στον τομέα πρασίνου ως συμβασιούχος. Ωστόσο, το μεσημέρι ζήτησε άδεια από τον προϊστάμενό της για να πάει στο σπίτι καθώς έπρεπε να πάει να εμβολιάσει το παιδί της. Όταν πήγε στο σπίτι την πήρε ο σύζυγός της τηλέφωνο και άρχισαν να καυγαδίζουν. Το τηλέφωνο έκλεισε, ωστόσο ο 36χρονος πήρε το αυτοκίνητο και πήγε στο σπίτι της πεθεράς του.
Μπήκε μέσα και ο καβγάς συνεχίστηκε ενώ σε κάποια στιγμή τα πράγματα ξέφυγαν και ο σύζυγος φέρεται να τύλιξε τα χέρια του γύρω από το λαιμό της Κατερίνας και να την σκότωσε. Μάλιστα, στο διπλανό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο παιδιά τους ενώ η μητέρα της 32χρονης έλειπε από το σπίτι.

Το ζευγάρι σε παλαιότερες στιγμέςΣύμφωνα με τα όσα είπε η αδερφή της άτυχης κοπέλας στο newsIT.gr, οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού ενώ οι αρχές, ήταν ενήμερες για αυτά που συνέβαιναν.«Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Η αδερφή μου είχε φύγει από το σπίτι της και έμενε με τη μητέρα μου. Αυτός ήταν νευρικός, ήταν ψυχικά άρρωστος. Έκανε συνέχεια καβγάδες και την απειλούσε με μαχαίρια. Τον είχαμε καταγγείλει στην αστυνομία, αλλά δεν έκανε τίποτα. Του είχαμε πει ότι θα έβγαινε συναινετικό διαζύγιο και φαινόταν πως είχε κάπως ηρεμήσει. Έτσι έδειχνε, τουλάχιστον. Αλλά, την παρακολουθούσε, είδε ότι ήταν μόνη της, γιατί τα παιδιά ήταν στο γιατρό και η μητέρα μου στην τράπεζα και τη σκότωσε».
Πηγή: cretalive.gr