Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έγκλημα στη Σητεία: «Της έλεγε «Θα σε σκοτώσω και θα παραδοθώ»...»

Οργή από την οικογένεια της 32χρονης Κατερίνας. «Την απειλούσε με μαχαίρια, την έδερνε είχαμε πάει στην αστυνομία» λένε οι συγγενείς του...


Οργή από την οικογένεια της 32χρονης Κατερίνας. «Την απειλούσε με μαχαίρια, την έδερνε είχαμε πάει στην αστυνομία» λένε οι συγγενείς του θύματος. «Ήταν ερωτευμένος, ήθελε την οικογένεια του, δεν τον στήριζε» ισχυρίζεται ο πατέρας του. «Γιαγιά τη σκότωσα» τα πρώτα λόγια του 36χρονου μετά το άγριο έγκλημα στη Σητεία.

Ξεσπούν οι συγγενείς της 32χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Σητεία. Η γυναίκα ήταν μητέρα δύο μωρών και όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της ο άνδρας της την κακοποιούσε ενώ το τελευταίο διάστημα είχαν γίνει και επίσημες καταγγελίες στην αστυνομία.




Το μεσημέρι της Δευτέρας ο 36χρονος πήγε στο σπίτι όπου διέμενε μαζί με την μητέρα της η εν διαστάσει σύζυγός του. Οι δυο τους καβγαδίζουν και εκείνος την στραγγαλίζει…

Τα αδέλφια και η μητέρα του θύματος είναι συγκλονισμένοι. «Είχαν γίνει αναφορές στην αστυνομία αλλά και σε κοινωνική λειτουργό» λέει ο αδελφός της 32χρονης. «Κανείς όμως δεν έκανε τίποτα. Η αδελφή μου είχε καταγγείλει ότι την απειλούσε πως θα τη σκοτώσει, κανείς δεν το πίστεψε. Της έλεγαν ότι “δεν θα το κάνει”. Κι όμως το έκανε» λέει στην κάμερα του Μαζί σου ο αδελφός της δολοφονημένης γυναίκας.

Σύμφωνα με την οικογένεια της κοπέλας ο δράστης φέρεται να την είχε απειλήσει ακόμα και με μαχαίρια. Είχε πει στη μάνα και την αδελφή μου ότι είχε μαχαίρι στο αυτοκίνητο. Υποτίθεται ότι η αστυνομία θα έψαχνε, δεν έψαξαν ποτέ. Και το μαχαίρι υπήρχε» είπε στην εκπομπή ο αδελφός της 32χρονης Κατερίνας.

«Θα σε σκοτώσω και θα παραδοθώ»

Η δίδυμη αδελφή της 32χρονης Κατερίνας μιλώντας στο Μαζί σου είπε για το ζευγάρι: «Τους πρώτους δύο μήνες που τον γνώρισε ήταν ευτυχισμένη. (…) Ήταν πολύ προστατευτικός αλλά δεν είχα πολλές επαφές μαζί του. Την απομάκρυνε, έμενα και μακριά, μετά που μετακόμισαν την έβλεπα πιο τακτικά. Δεν ήθελε να πηγαίνουμε, να την φιλάμε, να την αγκαλιάζουμε, νευρίαζε, όταν πήγαινε ο αδελφός μου επίσκεψη μετά της έκανε φασαρία. Αυτά μου τα είπε μετά η αδελφή μου, δεν τα ήξερα (…) Πριν τον γνωρίσει ήμασταν πολύ δεμένοι σαν οικογένεια» λέει η δίδυμη αδελφή της Κατερίνας, Άννα.

«Πήγαινα κάθε πρωί και κρατούσα τα παιδιά για να πάνε στις ελιές. Εμένα μου είχε πει η αδελφή μου τι περνούσε κάποια στιγμή που μπήκε το παιδί στο νοσοκομείο και έμεινα κι εγώ μαζί της για να μην είναι μόνη της. Τότε μου τα είπε όλα. Μου είπε ότι θέλει να φύγει από το σπίτι γιατί τη χτυπούσε, συνέχεια νευρίαζε με το μωρό. Ένα πρωί μάλιστα είχα πάει και την είχα δει πολύ ταλαιπωρημένη και μου είπε ότι τσακώθηκαν και τη χτύπησε. Μετά από αυτό πήραμε τα παιδιά και ήρθε να μείνει με τη μαμά μας,. Πήγαμε στην αστυνομία και τα καταγγείλαμε όλα. Όσα περνούσε. Ότι τη χτύπαγε, της έβγαζε μαχαίρια, την απειλούσε. Ένα βράδυ τσακώθηκαν και της έβγαλε μαχαίρι και μπήκε η κόρη του μπροστά και σταμάτησε αυτός. Της είχε πει ότι αν πάει στην αστυνομία θα τη σκοτώσει. Αυτό το είχε πει άπειρες φορές. Ότι αν πάει στην αστυνομία, θα τη σκοτώσει και θα παραδοθεί. Το είχαμε καταγγείλει και αυτό όταν πήγαμε. (…) Η κοινωνική λειτουργός είχε πει ότι θα της έπαιρναν τα παιδιά γιατί εγκατέλειψε το σπίτι η αδελφή μου!».