Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τραγωδία στο Νέο Κόσμο - Συγκλονίζει ο πατέρας: «Την είδα να πετάει το παιδί μας στο κενό»

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Νέο Κόσμο και τις δραματικές στιγμές με τη 46χρονη να πετάει από...


Στο φως της δημοσιότητας έρχονται νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στο Νέο Κόσμο και τις δραματικές στιγμές με τη 46χρονη να πετάει από το μπαλκόνι την 4χρονη κόρη της και στη συνέχεια να πέφτει και η ίδια στο κενό.


Ο τραγικός πατέρας και σύζυγος της 46χρονης περιέγραψε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών όλες τις λεπτομέρειες για το σχέδιο της γυναίκας αλλά και τις προσπάθειές του να την μεταπείσει.




«Πέταξε κάτω το παιδί. Της φώναζα, προσπαθούσα να μπω στο διαμέρισμα αλλά δεν τα κατάφερα. Είχε κλειδώσει. Την είδα να το ρίχνει στο κενό. Μετά έπεσε κι εκείνη. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Δεν είχε υποπέσει κάτι στην αντίληψή μου. Δεν είχα καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κάνει κάτι τέτοιο».

Η μητέρα του 4χρονου κοριτσιού, σύμφωνα με το σύζυγό της αλλά και τους αυτόπτες μάρτυρες γείτονες έπεσε στο κενό, αφού πρώτα έριξε το άτυχο παιδί της από το μπαλκόνι. Έως τώρα δεν υπάρχει κανένα χρήσιμο στοιχείο που να μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να βοηθήσει τους αστυνομικούς στις έρευνες.

Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.
Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την υπόθεση προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος και να εξηγήσουν το λόγο για τον οποίο η γυναίκα προχώρησε σε αυτή την πράξη. Σημαντικές θεωρούνται, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. οι τοξικολογικές εξετάσεις που θα γίνουν στη μητέρα για να διαπιστωθεί αν είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες ή ηρεμιστικά χάπια, τα οποία ενδεχομένως να «θόλωσαν» την κρίση της ή να την έβγαλαν – τουλάχιστον σε ψυχολογικό επίπεδο – εκτός εαυτού.

«Οι εξετάσεις θα δείξουν αν είχε καταναλώσει ναρκωτικές ουσίες. Σίγουρα θα είναι πολύ βοηθητικές οι καταθέσεις συγγενικών προσώπων, καθώς μπορεί να έχει γίνει κάτι που να μην το είχε μοιραστεί με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τουλάχιστον του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος. Μπορεί να την απασχολούσε κάτι» είπαν στον Ελεύθερο Τύπο αστυνομικές πηγές.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν, ακόμη, αν το παιδί αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα υγείας και αν η μητέρα είχε εκμυστηρευτεί σε κάποιον φίλο/φίλη ή συγγενικό της πρόσωπο κάτι περίεργο, το οποίο ενδεχομένως να την έκανε να χάσει τα λογικά της.

Τι υποστήριξε ο αδερφός της γυναίκας
Κατάθεση για το συμβάν έδωσε και ο αδερφός της μητέρας του παιδιού τονίζοντας πως «δεν είχα καταλάβει το παραμικρό. Δεν ήξερα ότι κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο το έκανε αυτό. Δεν μου είχε πει πως την απασχολούσε κάτι τουλάχιστον πρόσφατα».


«Δεν είχα ακούσει κάτι περίεργο από το διαμέρισμα. Ούτε φωνές, ούτε τσακωμούς. Δεν είχα ακούσει το παραμικρό που να δείχνει πως κάτι δεν πάει καλά. Της φώναζα να μην το κάνει, την έβλεπα πως προσπαθούσε να ρίξει το παιδί της από το μπαλκόνι και της έλεγα σε παρακαλώ μην το κάνεις» είπε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» γείτονας του ζευγαριού.