Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μίλησα με τον συγχωρεμένο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ φίλο μου Σωκράτη Γκιόλια και μου είπε...» Αγρια κόντρα Καραπαπά - Τριανταφυλλόπουλου. Καταγγελίες για Τζήλο, ΕΥΠ και... Γκιόλια

iefimerida«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπα...


iefimerida«Πόλεμος» ξέσπασε ανάμεσα στον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και τον διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά.

Αφορμή η υπόθεση ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου αλλά στην πορεία προέκυψαν καταγγελίες και για... την ΕΥΠ και για τον δολοφονημένο δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια.




Οι καταγγελίες Τριανταφυλλόπουλου για τον ξυλοδαρμό Τζήλου

Ολα ξεκίνησαν, όταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος υποστήριξε ότι υπήρξαν επικοινωνίες των δραστών με μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού, πριν και μετά την επίθεση στον διεθνή ρέφερι.

Ισχυρίζεται μάλιστα, ότι οι πληροφορίες αυτές προέρχονται από τις αστυνομικές Αρχές οι οποίες «κατάφεραν να χαρτογραφήσουν τις τηλεφωνικές επικοινωνίες των δραστών του ξυλοδαρμού κατά του διαιτητή Θανάση Τζήλου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εγκληματική αυτή ενέργεια».

ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Εκστρατεία λάσπης από σκευωρούς και συκοφάντες»





Αμέσως η ΠΑΕ Ολυμπιακός αντέδρασε, προειδοποιώντας με δικαστικές προσφυγές κατά του δημοσιογράφου: «Σήμερα ήταν μία μέρα βολική, για τους γνωστούς σκευωρούς και συκοφάντες. Για τη νέα εκστρατεία λάσπης θα φροντίσουμε (όπως και για τις προηγούμενες) να καταδικαστούν».

Μάκης κατά Καραπαπά

Ακολούθως ο Τριανταφυλλόπουλος με tweet του καταφέρεται ευθέως κατά του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά για τον ξυλοδαρμό του διαιτητή.

«Επειδή ρε παχύδερμο έπιασες στο στομα σου το όνομα μου: Ρωτούσες δημόσια, με ποιον μίλησε ο Τζηλος το 48ωρο, πριν από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ξάνθη. Σε ρωτώ εγώ λοιπόν τώρα, με ποιον μίλησες πριν και μετά τον ξυλοδαρμό του Τζηλου; Πρόσεξε μην απαντήσεις λάθος!..».

Η σκληρή απάντηση Καραπαπά

Εν συνεχεία απάντησε ο Καραπαπάς με σκληρό τρόπο και καταγγελίες:

«Επειδή η μαιμού της ΚΥΠ ασχολήθηκε μαζί μου, έχω να πω τα εξής: Γι αυτό που έγραψες για μένα, θα πας στη Δικαιοσύνη να απολογηθείς ως επαγγελματίας συκοφάντης. Κατά τα άλλα: Καλύτερα να είσαι παχύδερμο, παρά ΚΕΡΑΤΑΣ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ και ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ. Και επειδή θες να ξέρεις με ποιόν μίλησα θα σου πω. Μίλησα με τον συγχωρεμένο ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟ φίλο μου Σωκράτη Γκιόλια και μου είπε ποιός έβαλε να τον δολοφονήσουν. Και εννοούσε εσένα, ΜΑΙΜΟΥ...» έγραψε χαρακτηριστικά.