Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρεπό για προσαγωγές έταζε ΕΛΑΣ μετά την επίθεση στο ΑΤ Ακροπόλεως

liberalΠροσαγωγές ακόμα και άσχετων πολιτών ζητούσαν βαθμοφόροι της ΕΛΑΣ από αστυνομικούς μετά την καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο ΑΤ...


liberalΠροσαγωγές ακόμα και άσχετων πολιτών ζητούσαν βαθμοφόροι της ΕΛΑΣ από αστυνομικούς μετά την καταδρομική επίθεση κουκουλοφόρων στο ΑΤ Ακροπόλεως, τάζοντας ως «δώρο» ρεπό την επόμενη ημέρα.




«Όποια ομάδα φέρει προσαγωγές, αύριο θα πάρει ρεπό». Η εντολή αυτή δόθηκε, όπως γράφει η εφημερίδα «Καθημερινή», τη νύχτα του Σαββάτου, μερικά μόλις λεπτά μετά την καταδρομική επίθεση με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα της Ακροπόλεως.




«Θέλω προσαγωγές, φέρε μου γύρω στα 20 άτομα στην Κρατική», φέρεται να ζήτησε, σύμφωνα με την εφημερίδα, από τους υφισταμένους του βαθμοφόρους, στέλεχος της διοίκησης.

Το εντυπωσιακό στοιχείο μάλιστα είναι ότι σύμφωνα με μαρτυρίες ο αξιωματικός της ΕΛΑΣ ζητούσε ακόμα και προσαγωγές άσχετων με την επίθεση πολιτών. «Φέρτε μου προσαγωγές, άσχετους, δεν με νοιάζει ποιος θα είναι» και κατέληξε υποσχόμενος ότι όποιος υλοποιούσε την εντολή την επόμενη ημέρα θα έχει αδιάθετο, δηλαδή ρεπό.