Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Καιρός: Θα καταφέρουμε να… αμολήσουμε καλούμπα; Αναλυτική πρόγνωση για το εορταστικό τριήμερο

Ο καιρός δεν φαίνεται να μας απογοητεύσει το Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα καθώς η λιακάδα θα κυριαρχήσει σε όλη την χώρα. Ο μετεωρ...


Ο καιρός δεν φαίνεται να μας απογοητεύσει το Σαββατοκύριακο και την Καθαρά Δευτέρα καθώς η λιακάδα θα κυριαρχήσει σε όλη την χώρα. Ο μετεωρολόγος Νίκος Καντερές αναλύει στο newsit.gr πως θα είναι ο καιρός το σαββατοκύριακο, την Καθαρά Δευτέρα αλλά και την επόμενη εβδομάδα όπου αναμένονται μεταβολές.




Ο Νίκος Καντερές τονίζει πως “θα συνεχιστεί η καλοκαιρία το Σάββατο, με αρκετή ηλιοφάνεια και με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Οι θάλασσες θα είναι γενικά καλοτάξιδες και τα ταξίδια και στη στεριά, αλλά και στη θάλασσα, δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα, για εκείνους που έχουν προγραμματίσει έξοδο για το τριήμερο.

Βέβαια, νωρίς το πρωί, στη στεριά, θα υπάρχουν κατά τόπους ομίχλες, οι οποίες όμως με τον ήλιο θα διαλυθούν. Την Κυριακή, επίσης, καλός παραμένει ο καιρός, με υψηλές θερμοκρασίες και με κάποια αραιή συννεφιά. Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες για οποιαδήποτε εξωτερική εκδήλωση”.