Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξεχειλίζει η οργή για το πλημμέλημα στο Μάτι: «Πρέπει να τους ζητήσουμε και συγγνώμη για την ταλαιπωρία;»

Αισθάνομαι ότι πρέπει να τους ζητήσουμε και συγγνώμη που τους ταλαιπωρήσαμε, λέει εξοργισμένος στο protothema.gr ο Άρης Χερουβείμ, πο...



Αισθάνομαι ότι πρέπει να τους ζητήσουμε και συγγνώμη που τους ταλαιπωρήσαμε, λέει εξοργισμένος στο protothema.gr ο Άρης Χερουβείμ, που έχασε μάνα, αδερφή και τις πεντάχρονες ανιψιές του




Οργή νιώθουν οι συγγενείς των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς σε Μάτι και Νέο Βουτζά, μετά την ποινική δίωξη για πλημμέλημα εναντίον 20 προσώπων που άσκησαν οι εισαγγελικές αρχές που ερεύνησαν την υπόθεση.

Ο κ. Άρης Χερουβείμ που έχασε μάνα, αδερφή και τις δίδυμες ανιψιές του στην φονική πυργακιά του Ιουλίου: «Πραγματικά ξεχειλίζω από οργή. Ο κ. Μπουρνούς δήλωσε ότι δικαιώθηκε κι εμένα αυτό πραγματικά με εξοργίζει. Αισθάνομαι ότι πρέπει να τους ζητήσουμε και συγγνώμη που τους ταλαιπωρήσαμε. Στις φωτιές της Ηλείας, ο Νομάρχης και ο Δήμαρχος πλήρωσαν για 36 νεκρούς, 40.000 ευρώ. Δηλαδή, τους στοίχισε ο κάθε νεκρός 1.111 ευρώ και μάλιστα ζήτησαν και άτοκες δόσεις. Αυτό ακριβώς περίμενα να γίνει και εδώ. Δεν περίμενα κάτι παραπάνω, ειλικρινά.

»Το άλλο για το οποίο οργίζομαι είναι ότι σε μια απόσταση εκατό μέτρων μακριά από το σπίτι έχω εντοπίσει αμίαντο. Οι επιζήσαντες που δεν πέθαιναν από τη φωτιά, θα πεθάνουν από καρκίνο. Δυστυχώς, στο κράτος δεν λειτουργεί τίποτα» λέει στο protothema.gr ο Άρης Χερουβείμ.

Οι πεντάχρονες δίδυμες ανιψιές του Άρη Χερουβείμ

Η αδερφή του Άρη Χερουβείμ, ακτινολόγος Βασιλική Χερουβείμ

Η μητέρα του Άρη Χερουβείμ