Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ: Μαχαίρωσαν 22χρονη οπαδό - Βεντέτα Παναθηναϊκών και Ολυμπιακών βλέπει η ΕΛ.ΑΣ!

Η κατάσταση δεν έφτασε πια στα άκρα. Τα ξεπέρασε. Εν τη απουσία της Πολιτείας που παρακολουθεί τις εξελίξεις λες και βρισκόμαστε στο Μπ...


Η κατάσταση δεν έφτασε πια στα άκρα. Τα ξεπέρασε. Εν τη απουσία της Πολιτείας που παρακολουθεί τις εξελίξεις λες και βρισκόμαστε στο Μπρονξ κι όχι σε ευνομούμενη χώρα, τα χτυπήματα το τελευταίο διάστημα διαδέχονται το ένα το άλλο....

Η Ελληνική Αστυνομία προσπαθεί, αλλά με ελλιπές προσωπικό στην Διεύθυνση Αθλητικής Βίας, οι παρεμβάσεις της έχουν περιορισμένη έκταση. Όλη η Ελλάδα παρακολούθησε τα όσα συνέβησαν το Σάββατο το απόγευμα στον Πειραιά. Κι από την ισχυρότητα του χτυπήματος, έγινε φανερό πως η υπόθεση έχει μεγάλο background. Κι η ανησυχία που επικρατεί στους κόλπους της Αστυνομίας .




Η Διεύθυνση Αθλητικής Βίας, μετά την εκ των τοποθέτηση του υπουργού Γιώργου Βασιλειάδη για διαλεύκανση της υπόθεσης, συλλέγει τις τελευταίες ημέρες στοιχεία για να φτάσει στην άκρη του νήματος. Κι η πρώτη εντύπωση, ήταν τελικά και εκείνη που επιβεβαιώνεται. Είναι μία κόντρα ακραίων χούλιγκαν Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Μία κόντρα που μη βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος για συνάντηση σε αθλητικό γεγονός μεταξύ των δύο συλλόγων εκδηλώνεται σε παιχνίδια χωρίς τη συμμετοχή και των δύο, και χωρίς ισχυρή αστυνομική δύναμη να επιβλέπει.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αθλητικής Βίας, το χτύπημα στο Παπαστράτειο εντάσσεται στην κατηγορία των αντιποίνων για το μαχαίρωμα 22χρονης κοπέλας, οπαδού του Παναθηναϊκού από χούλιγκαν του Ολυμπιακού που απαθανάτισαν μάλιστα τη σκηνή σε βίντεο! Ένα βίντεο σοκαριστικό, με βάση τις μαρτυρίες των αστυνομικών, που το εξετάζουν και επιχειρούν να βρουν τους ενόχους καθώς πέντε άνδρες επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά μια νεαρή γυναίκα. Στο βίντεο που βρίσκεται στα χέρια της Ασφάλειας και εξετάζεται για να ταυτοποιηθούν οι δράστες, τρεις άνδρες την κρατούν και δύο την χτυπούν με βιαιότητα, πριν ένας εξ αυτών τη μαχαιρώσει στο πόδι! Το περιστατικό συνέβη σε πάρκο περιοχής, δυτικά της Αθήνας, την προηγούμενη εβδομάδα και οι αστυνομικοί αναζητούν τα πρόσωπα που συμμετείχαν στη συγκεκριμένη επίθεση.

Η Ελληνική Αστυνομία γνώριζε το περιστατικό και εκτιμά ότι η «απάντηση» από την άλλη πλευρά είχε συγκεκριμένο στόχο, καθώς η νεαρή γυναίκα που χτυπήθηκε ανήκει στο οπαδικό κίνημα του Παναθηναϊκού.

Όπως προκύπτει, το «ντου» μέσα στο Παπαστράτειο, σε συνέχεια των όσων είχαν προηγηθεί στις 4 Φεβρουαρίου στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι (αλλά και προηγουμένως σε συνδέσμους του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα και άλλες περιοχές) ήταν το επιστέγασμα των εκατέρωθεν επιθέσεων και του σκηνικού ωμής βίας που έχει στηθεί σε όλη την Αττική. Οι χούλιγκαν του Παναθηναϊκού φέρονται να είχαν πληροφορηθεί ότι μέσα στο κολυμβητήριο βρίσκονταν και οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού που ακολουθούν την ομάδα τους και πλέον μετά και απ’ αυτό το σκηνικό, η κατάσταση μοιάζει ανεξέλεγκτη.

Αφ’ ενός η κόντρα έχει γιγαντωθεί και πλέον κανείς δεν ξέρει τι άλλο μπορεί να συμβεί, πολύ χειρότερο απ’ όσα συνέβησαν αυτή την εβδομάδα που πέρασε. Αφ’ ετέρου, η Αστυνομία είναι αδύνατον να έχει παντού δυνάμεις που θα περιφρουρούν προληπτικά, σε συνδέσμους, αγώνες βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ και ούτω καθ’ εξής.

Ο κύκλος αίματος όμως, πρέπει να σταματήσει εδώ και τώρα και η Πολιτεία οφείλει να πάρει άμεσα μέτρα, με κάθε κόστος, πριν να είναι πολύ αργά. Η κατάσταση έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και στις δύο πλευρές και η βεντέτα μοιάζει να μην έχει τέλος, ειδικά αν δεν υπάρξει παρέμβαση από τις δυνάμεις Ασφαλείας.