Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αλλάζει ο καιρός: Η ΕΜΥ προειδοποιεί για έντονα φαινόμενα – Πού και πότε θα «χτυπήσουν»

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από τις επόμενες ώρες – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρά φαινόμενα ...


Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από τις επόμενες ώρες – Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Η ΕΜΥ προειδοποιεί για ισχυρά φαινόμενα - Δείτε στους προγνωστικούς χάρτες πού και πότε θα «χτυπήσει» το νέο κύμα κακοκαιρίας και πόσο θα κρατήσει




Χειμώνας ξανά από σήμερα. Κακοκαιρία με καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές, χιονοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους και πτώση της θερμοκρασίας αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοδυτικοί 3 έως 5 και τις μεσημβρινές ώρες νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Το βράδυ υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4, από το βράδυ βορειοδυτικοί 4 με 5 και τη νύχτα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά και μετά το απόγευμα στα ηπειρωτικά μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το βράδυ θα στραφούν σε βόρειους 4 με 5 και τη νύχτα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 05 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στη Θράκη και τη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά ορεινά. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά και μετά το απόγευμα στη Θεσσαλία μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα νότια δυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 06 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.