Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΤΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΤΕ... Εικόνες – σοκ: Πολίτες γιουχάρουν τον Νίκο Γεωργιάδη μέσα στο αεροπλάνο

Την οργή του κόσμου έχει προκαλέσει η υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο με «πρωταγωνιστή» τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας...


Την οργή του κόσμου έχει προκαλέσει η υπόθεση που έχει «παγώσει» το πανελλήνιο με «πρωταγωνιστή» τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Γεωργιάδη.




Δύο ημέρες μετά την καταδίκη του για την υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων στη Μολδαβία, ο Νίκος Γεωργιάδης πήρε το αεροπλάνο και πήγε στο Βουκουρέστι, όπου εντελώς συμπωματικά, όπως αποκαλύπτει το Documento, υπήρχε επόμενη πτώση για την πρωτεύουσα της Μολβαδίας.

Τεράστια αλλαγή στα σχολεία: Αυτή την ώρα θα χτυπά το κουδούνι από το νέο έτος!
Μάλιστα, ο πρώην υπουργός της ΝΔ αποτέλεσε «κόκκινο πανί» για τους επιβάτες που τον αναγνώρισαν, οι οποίοι, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, του επιτέθηκαν λεκτικά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Γεωργιάδης εθεάθη στην πτήση της Aegean, στις 28 Φεβρουαρίου, που αναχώρησε στις 08:40 από την Αθήνα με προορισμό το Βουκουρέστι. Από εκεί στις 12:40 υπήρχε πτήση της TAROM για το Κισινάου, την πόλη στην οποία τον συνέλαβαν οι μολδαβικές Αρχές.