Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΛΙΜΟΝΟ.. Νάσος Ηλιόπουλος σε μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας: Τιμή μου να τελέσω τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι και υποσχέθηκε λύσεις Συνάντηση με...


Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομοφυλόφιλοι και υποσχέθηκε λύσεις




Συνάντηση με μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είχε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τον ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος. «Δε θα ανεχτώ "αόρατους" ανθρώπους στην πόλη» είπε μεταξύ άλλων ο κύριος Ηλιόπουλος, τονίζοντας πως «θα παλέψουμε κόντρα στο φόβο και τις διακρίσεις».

Τα μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας είχαν την ευκαιρία να θέσουν και να συζητήσουν με το Νάσο Ηλιόπουλο, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε κοινωνικό, αυτοδιοικητικό, αλλά και εργασιακό επίπεδο. Όλα αυτά σε μια συγκυρία, που όπως ο Νάσος Ηλιόπουλος ανέφερε, «δεν είναι καθόλου τυχαία μετά και τις ακροδεξιές, ομοφοβικές επιθέσεις, όπως ο εμπρησμός του κέντρου πρόληψης και εξέτασης Checkpoint», ενώ είναι ακόμα νωπή στη μνήμη, η στυγνή δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου.

Στην συζήτηση αυτή έδωσαν το παρών η πλειοψηφία των συλλογικοτήτων και των οργανώσεων της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, καθώς και εμβληματικοί ακτιβιστές και ακτιβίστριες, όπως η Πάολα Ρεβενιώτη, η Άννα Κουρουπού και ο Γρηγόρης Βαλιανάτος.