Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ίσως χρειαστεί να χειρουργηθεί το μωρό» που έπεσε από τα χέρια του παπά!

Σοκαρισμένος ο πατέρας του μωρού μίλησε στο newsIT.gr "80 χρονών είναι ο παπάς! Σκόνταψε και του έπεσε το μωρό"! Έσπασε το πόδι τ...


Σοκαρισμένος ο πατέρας του μωρού μίλησε στο newsIT.gr "80 χρονών είναι ο παπάς! Σκόνταψε και του έπεσε το μωρό"! Έσπασε το πόδι του και έχει κάκωση στο κεφάλι το άτυχο αγοράκι. Τι λέει ο Πρόεδρος του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται το μωρό.





Η χαρά μετατράπηκε σε σοκ και αγωνία, μέσα σε δευτερόλεπτα. Οι γονείς ενός βρέφους που σαράντισε και το πήγαν σε ιερέα για την καθιερωμένη ευχή, είδαν μπροστά τους τον παπά να πέφτει έχοντας στα χέρια του το μωρό τους! Λίγο αργότερα, θα διαπίστωναν, στο νοσοκομείο πια, ότι το μωράκι έχει σπάσει το ένα ποδαράκι του ενώ έχει χτυπήσει και στο κεφάλι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται, να χρειαστεί να μπει στο χειρουργείο!




Πατέρας βρέφους στο newsIT: «Ο ιερέας μας είπε ότι το μωρό δεν έχει τίποτα»
Όπως είπε στο newsIT.gr ο Γιάννης Ναζλίδης, πατερας του βρέφους: «Είμαστε σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Το αγοράκι μου είναι πολύ άσχημα, ίσως χρειαστεί να χειρουργηθεί. Είμαστε δυο μέρες στο νοσοκομείο και δεν ξέρουμε πότε θα βγούμε. Πήγαμε για Σαραντισμό το παιδί στην εκκλησία και ο 80χρονος ιερέας το πήρε στα χέρια του, ενώ προχωρούσε παραπάτησε και έπεσε μαζί με το μωρό. Πιάσαμε το παιδί το σηκώσαμε και ο ιερέας μας είπε ότι δεν έχει τίποτα. Το πήγα σπίτι και μαζί με τη γυναίκα μου είδαμε ότι το πόδι του κρεμόταν, κατευθείαν το πήγαμε στο νοσοκομείο. Το μωρό μου τραυματίστηκε σοβαρά, έχει σπάσει το πόδι του και έχει κάκωση στο κεφάλι. Είμαι σοκαρισμένος!»

Μήνυση στον ιερέα
Μιλώντας στο newsIT.gr η δικηγόρος της οικογένειας, Μαρία Σεβαστίδου, είπε ότι«έχουμε ήδη κινηθεί δικαστικά και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. Προβήκαμε σε αυτήν την ενέργεια για να αποδοθούν οι ευθύνες και να μην επαναληφθούν ανάλογα περιστατικά. Η οικογένεια είναι συντετριμμένη, καθώς το βρέφος νοσηλεύεται ακόμα στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και προέχει η υγεία του. Δεν μπορώ να αναφερθώ στην ουσία του περιστατικού, διότι πλέον έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης».

Θυμίζουμε ότι το μωράκι μπήκε την Τετάρτη 6 Μαρτίου και νοσηλεύεται στην Β΄ Κλινική Χειρουργικής Παίδων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου.

Μπορεί να χρειαστεί χειρουργείο το μωρό
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο ΔΣ του Γενικού Νοσοκομείου Παπαγεωργίου, Βασίλειο Παπά, σχετικά με το νοσηλευόμενο βρέφος

«Πράγματι, μας έφεραν πριν από δύο μέρες που εφημέρευε το Νοσοκομείο, στα επείγοντα, ένα μωράκι, αγοράκι, περίπου 40 ημερών. Έφερε διάφορα τραύματα, αλλά σήμερα είναι καλά. Είναι καλύτερα, πάει καλά, και πιστεύουμε ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Είχε λίγα τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια. Ενδεχομένως να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο πιστεύουμε ότι δεν θα χρειαστεί να νοσηλευτεί για πολύ καιρό. Θα εξαρτηθεί από την πορεία της υγείας του παιδιού. Πάντως οι γιατροί μας είναι αισιόδοξοι. Πρόκειται σίγουρα για σπάνιο περιστατικό. Δεν είναι συνηθισμένο ένα μωρό 40 ημερών να έχει τέτοια τραύματα. Είναι λίγο ασυνήθιστο».

«Είναι μεγάλος ο ιερέας»
Όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής, επανειλημμένα έχουν ζητήσει από τη Μητρόπολη Κασσανδρείας να απομακρυνθεί ο ιερέας. Η Ελένη Αντωνιάδου, κάτοικος της Νικήτης, υπογράμμισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ο συγκεκριμένος ιερέας πριν από τέσσερα χρόνια είχε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να τελέσει τα καθήκοντα του. Είναι μεγάλος σε ηλικία, κάνει λάθη, σκοντάφτει. Έχουμε διαμαρτυρηθεί τέσσερις φορές στη μητρόπολη Κασσανδρείας. Έχουμε αναφέρει όλα τα περιστατικά που έχουν συμβεί και η λύση που έδωσαν ήταν μία εβδομάδα να εφημερεύει ο νέος ιερέας (που έχει έρθει) και την άλλη εβδομάδα ο συγκεκριμένος ιερέας».