Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΟΜΟΥΝΙ... «Ασ'τα να πάνε στο δι@ολο» -Σόου Αρβανίτη στην ΕΡΤ όταν ανακοινώθηκε ότι θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής

Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, Κώστας Αρβανίτης, έκανε σύνδεση με τον ρεπόρτερ που κάλυπτε τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ α...


Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, Κώστας Αρβανίτης, έκανε σύνδεση με τον ρεπόρτερ που κάλυπτε τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ από όπου βγήκαν τα πρώτα 16 ονόματα το ψηφοδέλτιο των ευρωεκλογών.




Τα ονόματα του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώθηκαν και ανάμεσα σε αυτά ήταν και αυτό του Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος έστησε το δικό του σόου, μαθαίνοντας το όνομά του, το οποίο φέρεται αν είχε «κλειδώσει» εδώ και ημέρες.

«Τώρα για σένα δεν ξέρω πώς να το αναφέρω, να πω συγχαρητήρια;» είπε ο ρεπόρτερ, με τον κ. Αρβανίτη να απαντά: «Αστα να πάν’ στο δι@ολο».

Στη συνέχεια, αποχαιρέτησε το κοινό της ΕΡΤ, παίζοντας βίντεο με το οποίο αποχαιρετούσε τους συνεργάτες του. «Γεια σας παίδες» ήταν ο τίτλος του.

«Παίρνω τον Οβελίξ και αποχωρώ. Η εκπομπή θα συνεχιστεί όπως πρέπει», είπε και έφυγε από το πλατώ υπό τους ήχους του τραγουδιού «Γεια σας παιδιά».

Μετά το διάλειμμα, ο παρουσιαστής παρέδωσε το «τιμόνι» της εκπομπής στην Φωτεινή Λαμπρίδη που είπε χαρακτηριστικά: «Δεν γλιτώνεις καμιά φορά το εγκεφαλικό». Να σημειωθεί πως η κα Λαμπρίδη είναι σύζυγος του επίσης υποψηφίου Στέλιου Κούλογλου. iefimerida.gr