Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρόδος: Σκοτώθηκε μπροστά στην 9χρονη κόρη της – Βράζουν οι συγγενείς της άτυχης μητέρας!

Στην περιοχή του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Για την 29χρονη μητέρα ήταν πολύ αρ...



Στην περιοχή του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Για την 29χρονη μητέρα ήταν πολύ αργά...

Το τροχαίο δυστύχημα που είχε σημειωθεί πριν από επτά χρόνια στην πόλη της Ρόδου και στο οποίο είχε βρει τραγικό θάνατο 29χρονη νεαρή μητέρα και είχε τραυματιστεί η ανήλικη κόρη της, θα αναβιώσει την επόμενη εβδομάδα στο Τριμελές Εφετείο Δωδεκανήσου Πλημμελημάτων.




Στο εδώλιο του δικαστηρίου θα καθίσει 67χρονος οδηγός αυτοκινήτου, το όχημα του οποίου συγκρούστηκε τη Μεγάλη Τρίτη του 2012 με δίκυκλο που οδηγούσε η άτυχη μητέρα και στο οποίο επέβαιναν η ανήλικη κόρη και η φίλη της. Σε βάρος του οδηγού του αυτοκινήτου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και σωματική βλάβη από αμέλεια κατά συρροή.

Η υπόθεση εκδικάστηκε πριν από χρόνια σε πρώτο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου και το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 67χρονο επιβάλλοντάς του συνολική ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών με τριετή αναστολή. Κατά της απόφασης αυτής ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί στις 19 Μαρτίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το δυστύχημα σημειώθηκε μόλις μισή ώρα μετά τις 08.00 το πρωί, στη συμβολή των οδών Τηλιακού και Καναδά. Η 29χρονη οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο στο οποίο επέβαιναν η –τότε- 9 ετών κόρη της και η 25χρονη φίλη της κινούνταν προς τον Άγιο Νικόλαο.

Την ώρα εκείνη οδηγώντας Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο 67χρονος κάτοικος Ρόδου διερχόταν από την οδό Τηλιακού με αποτέλεσμα το όχημά του να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με το μοτοποδήλατο της άτυχης νεαρής μητέρας.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά η 29χρονη οδηγός του δικύκλου και ελαφρύτερα η ανήλικη κόρη της και η 25χρονη φίλη της που επέβαιναν στο ίδιο όχημα.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, αμέσως στην περιοχή έσπευσαν ασθενοφόρα τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο όπου λίγη ώρα αργότερα, παρά τις προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών η άτυχη νεαρή μητέρα, υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο 67χρονος συνελήφθη και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου νοσηλεύτηκε φρουρούμενος. Στον τόπο του δυστυχήματος έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου για να διερευνήσουν τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν το δυστύχημα.