Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΑΝΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ... Κάρπαθος: Δυο γυναίκες βρήκαν 900 ευρώ σε ΑΤΜ και τα παρέδωσαν

Υποδείγματα ακεραιότητας και εντιμότητας αποτελούν δύο γυναίκες οι οποίες πήγαν να κάνουν ανάληψη ένα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Κάρπ...


Υποδείγματα ακεραιότητας και εντιμότητας αποτελούν δύο γυναίκες οι οποίες πήγαν να κάνουν ανάληψη ένα ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Κάρπαθο, αλλά αντίκρισαν έκπληκτες στη θυρίδα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και κίνησαν γη και ουρανό για να βρεθεί ο… ξεχασιάρης κάτοχός του!




Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο μηχάνημα είχαν απομείνει 900 ευρώ, τα οποία άφησε ο δικαιούχος την περασμένη Τετάρτη και έφυγε παίρνοντας μόνο την κάρτα του και την απόδειξη. Όμως, οι δυο γυναίκες, από τις οποίες η μια είναι ντόπια και η άλλη αλλοδαπή ξεναγός παντρεμένη πολλά χρόνια στο νησί, δεν σκέφτηκαν ούτε στιγμή να τα κρατήσουν.

Παρέδωσαν τα χρήματα στο τμήμα Καρπάθου και οι αστυνομικοί πήγαν στο υποκατάστημα, όπου είδαν από τα πλάνα της κάμερας ασφαλείας ότι τα είχε «σηκώσει» ένας συνταξιούχος, ο οποίος εντοπίστηκε πολύ γρήγορα.

Τα χρήματα –που αποτελούσαν ολόκληρη τη σύνταξη του μήνα- του αποδόθηκαν και μάλιστα ένιωσε έκπληξη, καθώς δεν είχε… αντιληφθεί πως δεν τα είχε μαζί του! Όμως, έσπευσε να ευχαριστήσει τόσο τις αξιοπρεπείς γυναίκες που τα παρέδωσαν, όσο και την διευθύντρια της τράπεζας που βοήθησε να ταυτοποιηθεί.