Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιώργος Σκυλόγιαννης... Γιάννης Ευαγγελινέλης ΑΘΑΝΑΤΟΙ...!!! 8 χρόνια σήμερα απο τη στυγερή δολοφονία των παλλικαριών της ομάδας ΔΙΑΣ

Η 1η Μαρτίου 2011 ήταν μια από τις ημέρες που βύθισε στο πένθος την ΕΛ.ΑΣ και βεβαίως τις οικογένειες των δυο αστυνομικών, μόλις 22 και 23 ...


Η 1η Μαρτίου 2011 ήταν μια από τις ημέρες που βύθισε στο πένθος την ΕΛ.ΑΣ και βεβαίως τις οικογένειες των δυο αστυνομικών, μόλις 22 και 23 ετών που έπεφταν νεκροί από τον καταιγισμό πυρών με αδίστακτους κακοποιούς στο Ρέντη. Τότε, στα εγκληματολογικά εργαστήρια είχαν συλλεγεί τουλάχιστον 100 κάλυκες!






Δυο μήνες αργότερα, τέσσερα άτομα συλλαμβάνονταν για την συμμετοχή σε αυτό το μακελειό. Όλοι τους ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση.




Από τον Μάϊου του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 οι άνθρωποι αυτοί ήταν προφυλακισμένοι και ΔΕΝ είχαν δικαστεί για τις δολοφονίες των 2 ειδικών φρουρών.

Στις 2 Οκτωβρίου του 2012 γίνεται η δίκη για την ληστεία του περιπτέρου στο Μενίδι που είχε προηγηθεί της συμπλοκής. Και ο ένας από τους 4, ο Γιώργος Μερζίδης, αθωώνεται και μεταφέρεται στις φυλακές Κορυδαλλού.

Τότε οι φυλακές ενημερώνονται ότι έχει γίνει άρση της προφυλακισης τους συγκεκριμένου κατηγορούμενου για το μακελείο στο Ρέντη και ζητείται να αποφυλακιστεί.

Κανείς δεν μπαίνει στον κόπο να διασταυρώσει τα στοιχεία και να δει ότι ο άνθρωπος αυτός είναι υπόδικος για ανθρωποκτονίες! Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φάκελος του συγκεκριμένου ανθρώπου είχε για λίγες ώρες «εξαφανιστεί!»

Έτσι, ο αδίστακτος κακοποιός περνάει ελεύθερος την πύλη των φυλακών. Τέλος Οκτωβρίου, συνειδητοποιούν ότι έχουν αφήσει ελεύθερο έναν αδίστακτο κακοποιό και ενεργοποιείται ένταλμα σύλληψης του.