Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΕΟΥΛΗΣ...!!! Δείτε τα εφημερεύοντα φαρμακεία... ΝΕΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ Έκανε τον κουφό για 62 χρόνια για να μην ακούει τη γυναίκα του Έκανε τον κουφό για 62 χρόνια για να μην ακούει τη γυναίκα του...!! Πώς αποκαλύφθηκε η κομπίνα του

Ενας άνδρας από Κονέκτικατ προσποιούνταν ότι είναι κουφός για 62 ολόκληρα χρόνια για να μην ακούει την σύζυγό του. Το ζευγάρι τώρα είνα...



Ενας άνδρας από Κονέκτικατ προσποιούνταν ότι είναι κουφός για 62 ολόκληρα χρόνια για να μην ακούει την σύζυγό του. Το ζευγάρι τώρα είναι στα δικαστήρια για διαζύγιο.





Σύμφωνα με τα έγγραφα διαζυγίου, ο 84χρονος Barry Dawson δεν είπε ποτέ ούτε μία λέξη μπροστά στη σύζυγό του Dorothy όλα αυτά τα χρόνια που ήταν μαζί.

Μάλιστα εκείνη έμαθε τη νοηματική για να μπορεί να επικοινωνεί μαζί του. Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά και δεκατρία εγγόνια, όλοι τους επίσης πεπεισμένοι ότι ο ήταν κουφός. Ο δικηγόρος του κ. Dawson ισχυρίζεται ότι ο ηλικιωμένος δεν είχε πρόθεση να προσβάλει ή να εξαπατήσει τον σύζυγό του με την οποία ήταν μαζί 62 χρόνια αλλά «το έκανε για την οικογένειά του» γιατί δεν άντεχε την μουρμούρα της.