Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκρηξη στη Βουλιαγμένης: Τον 56χρονο από τον Λίβανο έβγαλαν από το παράθυρο του ΙΧ οι άνδρες της συνοδείας του

Από μια ισχυρή έκρηξη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης συγκλονίστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί η περιοχή της Γλυφάδας στο ύψος της εκκλησίας του Α...


Από μια ισχυρή έκρηξη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης συγκλονίστηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί η περιοχή της Γλυφάδας στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Νικόλαου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 10.00 το πρωί, ένας άνδρας που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι 56 ετών από τον Λίβανο με αυστραλιανό διαβατήριο μπήκε στο πολυτελές όχημα του, μάρκας Mercedes, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε υπαίθριο πάρκινγκ στον αριθμό 128 της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Τη στιγμή που έβαλε μπροστά το αυτοκίνητο σημειώθηκε η ισχυρότατη έκρηξη. Ως αποτέλεσμα, το ΙΧ καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ εκτεταμένες ζημιές προκλήθηκαν σε αλλά τρία παρακείμενα παρκαρισμένα οχήματα.




Ο σωματώδης άνδρας, όπως τον περιγράφουν οι περίοικοι, φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στα χέρια και τα πόδια (κατά κάποιες πληροφορίες έχει υποστεί και ακρωτηριασμό), ενώ από το φλεγόμενο όχημα τον ανέσυραν ζωντανό και με τις αισθήσεις του δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και πιθανότατα αποτελούσαν συνοδεία του.

Μάλιστα, οι δύο άνδρες που τον συνόδευαν, έβγαλαν τον τραυματία από το παράθυρο του κατεστραμμένου πολυτελούς αυτοκινήτου, από την πλευρά του συνοδηγού. Εν συνέχεια αυτός σωριάστηκε στο έδαφος και σε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο όχημα σημειώθηκε και δεύτερη μεγάλη έκρηξη.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο άνδρας είχε βγει από παρακείμενο γυμναστήριο.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Λίγα λεπτά αργότερα η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε και στα δυο ρεύματα της λεωφόρου Βουλιαγμένης. Επί τόπου έφτασε και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, στελέχη της οποίας «οργώνουν» την περιοχή και εξετάζουν με προσοχή το κατεστραμμένο όχημα, ερευνώντας το ενδεχόμενο να ήταν παγιδευμένο το ΙΧ.





iefimerida.gr