Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

42χρονος στο Αγρίνιο... Ξυλοκόπησε τη σύντροφο του για να τη...ληστέψει

Άνδρας που ξυλοκόπησε άγρια την 25χρονη σύντροφό του για να της αρπάξει την τραπεζική της κάρτα και να αδειάσει τον λογαριασμό της, συνελήφ...


Άνδρας που ξυλοκόπησε άγρια την 25χρονη σύντροφό του για να της αρπάξει την τραπεζική της κάρτα και να αδειάσει τον λογαριασμό της, συνελήφθη στο Αγρίνιο.




Ο 42χρονος έκανε ανάληψη 900 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας του Αγρινίου αλλά δεν πρόλαβε να χαρεί τα κλεμμένα χρήματα, γιατί τον συνέλαβαν αστυνομικοί της Ασφαλείας.

Ο δράστης εντοπίστηκε στην πόλη μετά την καταγγελία της νεαρής γυναίκας ότι την χτύπησε και της πήρε την κάρτα. Ακολούθησε έρευνα στο αυτοκίνητό του, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν μία σιδερογροθιά, αλλά και στο σπίτι του όπου κατασχέθηκαν ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου με έξι φυσίγγια και δύο κάλυκες, ένας άδειος γεμιστήρας πιστολιού, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, μια χατζάρα, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών και δύο ασύρματοι.

Σε βάρος του 42χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, υφαίρεση, παράβαση του νόμου περί ραδιοσυχνοτήτων και παράβαση του νόμου περί όπλων με την οποία θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

ΠΗΓΗ:sinidisi.gr