Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η οικογένεια του 28χρονου δικηγόρου αμφισβητεί την ιατροδικαστική εξέταση

Μπορεί από την μακροσκοπική ιατροδικαστική εξέταση και τη νεκροψία - νεκροτομή να μην προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, η οικ...


Μπορεί από την μακροσκοπική ιατροδικαστική εξέταση και τη νεκροψία - νεκροτομή να μην προκύπτουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο, η οικογένεια του 28χρονου δικηγόρου που βρέθηκε νεκρός σε χαράδρα στα Τουρκοβούνια απορρίπτει την εκδοχή της αυτοχειρίας.




Μάλιστα, ζητούν και δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση, δίνοντας συνέχεια στο θρίλερ που ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης με την ανακάλυψη της σορού του άτυχου άνδρα.

Η οικογένεια όρισε επίσης και τεχνικό σύμβουλο, ο οποίος θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα της πρώτης ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ θα εξετάσει και αυτός τη σορό του άτυχου άνδρα. Σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον της οικογένειας του δικηγόρου, υποστηρίζουν ότι δεχόταν απειλητικά μηνύματα στο κινητό του τηλέφωνο.




Στοιχείο - κλειδί είναι το αυτοκίνητο του 28χρονου δικηγόρου, το οποίο εντοπίστηκε παρατημένο κοντά στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με τα παράθυρα ανοιχτά και τα κλειδιά στη μίζα, ενώ στη θέση του συνοδηγού βρέθηκε το πορτοφόλι του, η ταυτότητα του και το κινητό του τηλέφωνο. Είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί άρση τηλεφωνικού απορρήτου, προκειμένου οι Αρχές και η οικογένεια να δουν ποιες ήταν οι τελευταίες επαφές που είχε και με ποιον.

Αρχικά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σωρό του έκανε λόγο για «Πολλαπλές κακώσεις σώματος σε κεφάλι, κοιλία, δεξιό μηρό και θάνατος που οφείλεται σε πτώση εξ ύψους» οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι ο θάνατος δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αλλά πιθανότατα σε αυτοκτονία. Ωστόσο, η οικογένεια και οι φίλοι του άτυχου δικηγόρου, υποστηρίζουν ο 28χρονος δεν είχε λόγους να αυτοκτονήσει.

Όσον αφορά στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε, προέρχονται από το τζόγο που τον ανάγκαζε να δανείζεται μεγάλα ποσά που δεν μπορούσε να επιστρέψει.

Πηγή: reader.gr