Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ μέχρι και οι αλβανοί... «Δείτε πως καταντήσατε, δεν μπορείτε να φωνάξετε συνθήματα στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου»

Σε ένα προβοκατόρικο και άκρως ανθελληνικό άρθρο γνωστό αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι, «τα ρατσιστικά και σοβινιστικά συνθήματ...


Σε ένα προβοκατόρικο και άκρως ανθελληνικό άρθρο γνωστό αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει ότι, «τα ρατσιστικά και σοβινιστικά συνθήματα των Ελλήνων ανδρών των ΟΥΚ στις παρελάσεις με την ευκαιρία των εθνικών επετείων ( 25η Μαρτίου 2019) φαίνεται ότι έχουν τελειώσει, τουλάχιστον προς το παρόν».




Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει ότι παλαιότερα σε προηγούμενη παρέλαση από τους Έλληνες ΟΥΚαδες ακούστηκε, ψευδώς βέβαια, το υβριστικό σύνθημα : «Θα κάνουμε σχοινιά με τα έντερα των Αλβανών», δίνοντας ένα τόνο μαύρης προπαγάνδας κατά των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Οι Αλβανοί του συγκεκριμένου πρακτορείου ειδήσεων αναφέρουν ότι «με εντολή της ανώτατης γενικής διοίκησης απαγορεύθηκε κάθε σύνθημα κατά τη διάρκεια των ελληνικών παρελάσεων, αρχής γενομένης από αυτή της 25 Μαρτίου, με την ευκαιρία της επετείου της ελληνικής ανεξαρτησίας», γράφει το Albeu.com.

Το άρθρο επικαλούμενο και «ελληνικά ΜΜΕ» αναφέρει ότι η όλη διαδικασία αφορά στην πραγματικότητα…. απόφαση η οποία έχει στόχο την αποφυγή προκλήσεων των γειτόνων της Ελλάδος, όπως η Β.Μακεδονία, η Τουρκία και η Αλβανία, οι οποίες κατηγορούνται συνεχώς με ρατσιστικά συνθήματα (από τους Έλληνες στρατιώτες).