Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μυστήριο με τον 22χρονο Xανιώτη τραυματία - Βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση στην παραλιακή Ρεθύμνου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ

Σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση με τον 22χρονο Χανιώτη που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στην παραλιακή του Ρεθύμ...


Σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ρίξουν φως στην υπόθεση με τον 22χρονο Χανιώτη που βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος στην παραλιακή του Ρεθύμνου, έχουν επιδοθεί οι Λιμενικές Αρχές της πόλης, σε μια προσπάθεια να απομακρύνουν το "πέπλο" μυστηρίου που υπάρχει.





Ο 22χρονος που μέχρι και αυτή την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, βρέθηκε στο οδόστρωμα επί της παραλιακής λεωφόρου, σοβαρά τραυματισμένος στο πίσω μέρος του κεφαλιού.




Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου που κάνει την προανάκριση, συλλέγει υλικό από τις γύρω κάμερες προκειμένου να εντοπίσει κάποιο στοιχείο που να τις οδηγήσει σε ένα πρώτο συμπέρασμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ληφθεί και αρκετές καταθέσεις ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι σημαντικό. Επίσης, από την μέχρι τώρα προανάκριση δεν έχουν προκύψει μαρτυρίες για κάποιο επεισόδιο στη γύρω περιοχή από το οποίο θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί ο 22χρονος.

Πηγή ενημέρωσης ανέφερε ότι παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση ώστε να διαπιστωθεί ο τρόπος με τον οποίο τραυματίστηκε τόσο σοβαρά ο 22χρονος.

Πηγή: ekriti