Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΒΑΛΕΙ... Στην Αθήνα έφθασε η 21χρονη που γλίτωσε τα ισόβια και αποφυλακίστηκε από το Χονγκ Κονγκ ΒΙΝΤΕΟ

Πριν από λίγα λεπτά προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η πτήση της 21χρονης Ειρήνης. Το μοντέλο είχε συλληφθεί στο αεροδρόμι...


Πριν από λίγα λεπτά προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, η πτήση της 21χρονης Ειρήνης. Το μοντέλο είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ κατηγορούμενη για τη μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης. Υπενθυμίζεται ότι το 21χρονο μοντέλο αθωώθηκε και απελευθερώθηκε έπειτα από 17 μήνες στις κινεζικές φυλακές.





«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο με αθώωσε. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου, δήλωσε και αφού ευχαρίστησε τους πάντες για το ενδιαφέρον τους και την ηθική και υλική συμπαράστασή τους στην ίδια και την οικογένειά της, ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής. «Είναι ευλογία ότι είμαστε εδώ στο αεροδρόμιο, η αποστολή μου ολοκληρώθηκε», δήλωσε ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Ειρήνης Μελισσαροπούλου κατά την άφιξή της στο Ελευθέριος Βενιζέλος.








TheCaller.gr