Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΑΝΕ ΖΩΑΡΑ Η ΝΕΑΡΑ! Ντοκουμέντο από τις τελευταίες, ξέφρενες στιγμές του 19χρονου μοντέλου πριν συλληφθεί με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ (vid)

Στη δημοσιότητα ήρθαν ενάμιση και πλέον χρόνο μετά τη σύλληψη του μοντέλου με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ, φωτογραφίες από τις τελευταίες, ξέφρ...


Στη δημοσιότητα ήρθαν ενάμιση και πλέον χρόνο μετά τη σύλληψη του μοντέλου με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ, φωτογραφίες από τις τελευταίες, ξέφρενες στιγμές της 19χρονης. Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν, δείχνουν την Ειρήνη στην Αντίς Αμπέμπα λίγο πριν ταξιδέψει στην Κίνα.




Το μοντέλο πίνει, χορεύει, καπνίζει, διασκεδάζει με τους φίλους της στο ξενοδοχείο της. Φορά ένα κοντό μαύρο φόρεμα επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της. Στα 19 της χρόνια ταξιδεύει ανά τον κόσμο. Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Star, μίλησε το πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση: «Είναι 2,5 κιλά μέσα σε ένα σακίδιο όπου υποτίθεται ότι είχε δικά της ρούχα, σωστά; Δεν νομίζω ένα κορίτσι στην ηλικία της να έπαιρνε ένα σακίδιο από κάποιον, για να βάλει τι μέσα; Λόγω του ότι έχει συνέχεια είχε λεφτά, κινητά, ρολόγια, διακοπές συνέχεια, δεν νομίζω να μην ήξερε, ήταν περίεργο που η ποσότητα ήταν τεράστια».

TheCaller.gr