Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ... Με «προσφυγες» και μουσουλμάνους τα πρώτα 16 ονόματα στο Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Έγιναν γνωστά νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (12/03/2019) τα 16 πρώτα ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογ...


Έγιναν γνωστά νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (12/03/2019) τα 16 πρώτα ονόματα που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του 2019.

Αναλυτικά τα ονόματα:




Κωνσταντίνα Κούνεβα (η γνωστή)

Στέλιος Κούλογλου

Παναγιώτης Κουρουμπλής

Δημήτρης Πλουμπίδης

Άννα Τσάτσου - Παπαδημητριου

Κώστας Αρβανίτης

Μυρσίνη Λοΐζου

Όλγα Νάσση

Γιώργος Χρηστάκης

Θεοδόσης Πελεγρίνης

Γιάννης Μουζάλας

Γιόνους Μουχαμέντι (Αφγανός)

Ιωάννα Κοντούλη

Φωτεινή Σκοπούλη

Μουσταφά Οφούκ (Μουσιυλμάνος Θράκης)

Ο Γιονούς Μοχαμαντί «εγκατέλειψε το Αφγανιστάν για να ξεφύγει από τους Ταλιμπάν, του χορηγήθηκε άσυλο στην Ελλάδα και έχει αναχθεί σε κορυφαίο υπερασπιστή των δικαιωμάτων των προσφύγων εκεί». Το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τον έχει τιμήσει «για το ακλόνητο θάρρος και την προσήλωσή του στην προστασία των δικαιωμάτων των προσφύγων, των αιτούντων άσυλο και των μεταναστών στην Ελλάδα».

«Δεν είμαι πολύ ενθουσιασμένος για το βραβείο αυτό, γιατί ήρθα στην Ελλάδα μόνο και μόνο γιατί πίστευα ότι είναι μια ευρωπαϊκή χώρα που ανέδειξε τη Δημοκρατία. Δεν πίστευα ότι θα έρθω σε μια χώρα, όπου πρέπει να αγωνίζεσαι για τα ανθρώπινα δικαιώματα», τονίζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Γιονούς Μοχαμαντί.