Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει το οικογενειακό μυστικό μετά τη σύλληψη γιου για τη δολοφονία του πατέρα του – video

Ο άνθρωπος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ λύνει τη σιωπή του. Τι κατέθεσε ο γιος που συνελήφθη για τη δολοφονία του πατέρα του... Μια τραγική ...


Ο άνθρωπος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ λύνει τη σιωπή του. Τι κατέθεσε ο γιος που συνελήφθη για τη δολοφονία του πατέρα του...

Μια τραγική οικογενειακή ιστορία άρχιζει να αποκαλύπτεται στη Θεσσαλονίκη, μετά τον θάνατο 48χρονου πατέρα και τη σύλληψη του 20χρονου γιου του.




Ο νεαρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ωστόσο, καθοριστικό ρόλο για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης θα παίξει η ιατροδικαστική έκθεση.

Αν διαπιστωθεί ότι ο θάνατος του 48χρονου επήλθε από καρδιά, διότι πληροφορίες αναφέρουν πως αντιμετώπιζε τέτοιο πρόβλημα, τότε θα αλλάξει το κατηγορητήριο σε βάρος του νεαρού και πιο πιθανό είναι να τον βαραίνει η κατηγορία της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Η κατάθεση του γιου στη Θεσσαλονίκη
Πάντως, στους αστυνομικούς φαίνεται να παραδέχτηκε πως ήταν συχνά θύμα ενδοοικογενειακής βίας και για το περιστατικό φέρεται να είπε: «Έφυγα από το μαγαζί γιατί δεν ήθελα να συνεχιστεί ο καβγάς.

Με ακολούθησε και μου επιτέθηκε αυτός πρώτος. Άρχισε να με χτυπά. Προσπάθησα να αμυνθώ, ανταπέδωσα τα χτυπήματα και ξαφνικά ο πατέρας μου βρέθηκε στην άσφαλτο να αιμορραγεί».