Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στυγερό έγκλημα στον Πειραιά: H 50χρονη Χιλιανή έβγαλε τα εντόσθια του θύματος και τα έβαλε σε μπολ

Η 50χρονη δράστις κατακρεούργησε τον 79χρονο σύντροφό της με αλλεπάλληλα χτυπήματα από μαχαίρι. Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δη...


Η 50χρονη δράστις κατακρεούργησε τον 79χρονο σύντροφό της με αλλεπάλληλα χτυπήματα από μαχαίρι.

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την ειδεχθή δολοφονία ενός 79χρονου στον Πειραιά από την 50χρονη Χιλιανή σύζυγό του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα koinoniki.gr, η δράστις μετά τις απανωτές μαχαιριές που κατάφερε στον άτυχο συνταξιούχο και πατέρα τριών παιδιών, φέρεται να αφαίρεσε τμήματα από τα εντόσθια του 79χρονου και να τα τοποθέτησε μέσα σε οικιακό σκεύος.




Επιπλέον, οι αστυνομικοί εντόπισαν σπασμένο το μαχαίρι του εγκλήματος, με την λαβή να βρίσκεται μέσα στο μοιραίο διαμέρισμα ενώ το κυρίως κομμάτι της λεπίδας βρέθηκε καρφωμένο στο άψυχο σώμα του θύματος, που βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού.

Η 50χρονη Χιλιανή ζούσε στο διαμέρισμα της οδού Σαχτούρη στον Πειραιά μαζί με το θύμα για περίπου ένα χρόνο, ενώ λόγω του βεβαρημένου ψυχιατρικού ιστορικού της είχε νοσηλευθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών στο Δαφνί, από όπου και κατάφερε να διαφύγει.

Κάτω από το σπίτι του θύματος εκτυλίχθηκαν στιγμές αρχαίου δράματος, με σοκαρισμένους συγγενείς του 79χρονου να προσπαθούν να προσεγγίσουν την 50χρονη Χιλιανή, η οποία και ανακρίνεται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά και το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Πηγή: koinoniki.gr