Tελευταια Νεα

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 06, 2019

Επιτέλους: Διαγραφή μηνυμάτων στο Facebook θα μπορούν να κάνουν οι χρήστες


Πρόκειται για τη λειτουργία «unsend» η οποία είναι διαθέσιμη από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου σε συσκευές Android και iOS, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ.
Όλοι έχουμε γράψει κάποιο μήνυμα που μετά από λίγη ώρα το μετανιώσαμε. Πλέον, όσοι θέλουν θα έχουν τη δυνατότητα να διαγράφουν το μήνυμα που έστειλαν στο Facebook Messenger και να… γλυτώσουν από μπελάδες.






Πρόκειται για τη λειτουργία «unsend» η οποία είναι διαθέσιμη από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου σε συσκευές Android και iOS, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ. Ωστόσο, μέχρι και την Τετάρτη στην Ελλάδα δεν έχουν όλοι οι χρήστες τη δυνατότητα να διαγράψουν μήνυμα που έχουν στείλει.




Η διαδικασία για να ακυρώσεις την αποστολή του μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Κρατάς πατημένο το δάκτυλο επάνω στο μήνυμα που σε ενδιαφέρει και τότε ανάμεσα στις επιλογές θα εμφανίζεται και το «Remove for Everyone» για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του. Εάν το επιλέξεις μέσα στο χρονικό παράθυρο, τότε θα διαγραφεί από τη συνομιλία και των δύο χρηστών σαν να μην υπήρξε ποτέ.

Η επιλογή αυτή διαφέρει με την παλιά «Διαγραφή», η οποία ναι μεν έσβηνε το μήνυμα που μόλις είχες στείλει αλλά οι παραλήπτες το έβλεπαν κανονικά. Ας σημειωθεί ωστόσο ότι στην περίπτωση του «Remove for Everyone» ο παραλήπτης θα ενημερώνεται ότι έχετε διαγράψει κάποιο μήνυμα, άσχετα αν δεν μπορεί πλέον να το δει.

Η επιλογή Unsend αναμένεται να εμφανιστεί σε όλους με τη νέα αναβάθμιση του Facebook Messenger.





« Προηγουμενη
Επομενη »