Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κερατέα: Αντιδήμαρχος χαστούκισε υπάλληλο για… μια λάμπα!

Μάρτυρες ενός περιστατικού που ξεπέρασε κάθε όριο έγιναν το πρωί της Δευτέρας όσοι είχαν την... τύχη να βρεθούν στο κτίριο του δημαρχείο...


Μάρτυρες ενός περιστατικού που ξεπέρασε κάθε όριο έγιναν το πρωί της Δευτέρας όσοι είχαν την... τύχη να βρεθούν στο κτίριο του δημαρχείου Κερατέας.

Κορυφαίο στέλεχος της δημοτικής αρχής Λουκά πιάστηκε, κυριολεκτικά, στα χέρια με υπάλληλο του δήμου και μάλιστα σε σημείο που η υπάλληλος να μεταβεί στο τοπικό κέντρο υγείας!




Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το στέλεχος της δημοτικής αρχής μπήκε σε γραφείο και ζήτησε τον λόγο από υπάλληλο γιατί δεν είχε δώσει εντολή για την αλλαγή μιας λάμπας σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης.

Της… έριξε χαστούκια!
Η υπάλληλος αντέδρασε λέγοντας ότι δεν είναι δική της δουλειά και τότε το στέλεχος της… άστραψε δυο χαστούκια, με αποτέλεσμα να πιαστούν μαλλί με μαλλί!

Έπρεπε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι προκειμένου η κατάσταση να μην ξεφύγει κι άλλο, ενώ στη συνέχεια η υπάλληλος μετέβη στο Κέντρο Υγείας για να λάβει τις πρώτες βοήθειες και να διαπιστωθεί από γιατρό το εάν είχε υποστεί κάποια βλάβη.

Όπως είναι φυσικό για το περιστατικό ειδοποιήθηκε ο δήμαρχος, Δημήτρης Λουκάς ο οποίος έχει αναδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να αποφευχθούν τα χειρότερα μετά των δύο και μάλιστα σε περίοδο προεκλογική!