Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σαντορίνη: Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια τους! Εικόνες που καθηλώνουν. ΒΙΝΤΕΟ

Έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους στη Σαντορίνη. Εικόνες βιβλικής καταστροφής μετά από την κακοκαιρία που έπληξε τις τελευταίες μέρες ...


Έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους στη Σαντορίνη. Εικόνες βιβλικής καταστροφής μετά από την κακοκαιρία που έπληξε τις τελευταίες μέρες το νησί. Στην κυριολεξία έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους στη Σαντορίνη. Η κακοκαιρία που πλήττει τις τελευταίες μέρες το μεγαλύτερο μέρος της χώρας έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και στη Σαντορίνη...




Η σφοδρή νεροποντή που έπληξε το νησί δημιούργησε πολλά προβλήματα, ενώ άνοιξε και δρόμο στα δύο, και εμφανίστηκε μία τεράστια τρύπα, προκαλώντας τον τρόμο στους κατοίκους.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, τα συνεργεία του Δήμου Θήρας βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση ζημιών στο οδικό δίκτυο του νησιού.

Ο Προϊσταμένους του Τμήματος Περιβάλλοντος του Δήμου Θήρας, κ. Κώστας Δαρζέντας σημειώνει ότι «πρέπει να είμαστε προσεκτικοί κυρίως στην περιοχή του Αεροδρομίου. Προσοχή στους δρόμους στο κομμάτι κάτω από αεροδρόμιο. Ο δρόμος θα κλείσει όταν καθαριστεί ο δρόμος της ΔΕΗ. Αποφεύγετε τον παραλιακό από Μονολιθο προς παραλία Καρτεράδου. Ακόμα και στον δρόμο του Βουρβουλου μεγάλη προσοχή. Δυστυχώς η βροχή συνεχίζεται και κάνει ποιο δύσκολα τα πράγματα.