Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΛΕΟΣ ΡΕ... «Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μάχονται για την ειρήνη»! ΤΡΥΠΙΟ ΜΗΝΥΜΑ Αποστολάκη στην τουρκία...!!!

ΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΤΕ... ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης αν...



ΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΤΕ... ΠΟΛΕΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ.




Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Αποστολάκης αναφέρθηκε στην προσπάθεια διατήρησης των ισορροπιών στην περιοχή κατά την σύντομη δήλωση του από τη Λάρισα, όπου και παρέστη στις τελετές παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων του Διοικητή της 1ης Στρατιάς και του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας.

Ο κ. Αποστολάκης δήλωσε υπερήφανος για τα απερχόμενα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και ευχήθηκε στον νέο Διοικητή της 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο και τον νέο ΑΤΑ Αντιπτέραρχο Μπουρολιά να "πάνε ακόμα καλύτερα" από τους προκατόχους τους.

Ο ΥΕΘΑ δήλωσε ότι η περίοδος στην οποία βρισκόμαστε είναι κρίσιμη και "είμαστε σε μια συνεχή προσπάθεια να διατηρήσουμε τις ισορροπίες στην περιοχή", ενώ τόνισε ότι οι Ελλάδα και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μάχονται για την ειρήνη.


Μάλιστα, ο κ. Αποστολάκης υπογράμμισε την σημασία και τον κομβικό ρόλο της 1ης Στρατιάς, αλλά και της Τακτικής Αεροπορίας στην προσπάθεια αυτή της χώρας μας.