Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΩΡΙΖΕΤΕ;;; Βίντεο της ΕΛ.ΑΣ: Γνωρίζετε κάτι για τη συμμορία που έκλεβε καταστήματα;

Η αστυνομία δημοσιοποίησε βίντεο που δείχνει τον τρόπο που δρούσε η συμμορία που έκλεβε καταστήματα – Ζητά από τους πολίτες να επικοινω...


Η αστυνομία δημοσιοποίησε βίντεο που δείχνει τον τρόπο που δρούσε η συμμορία που έκλεβε καταστήματα – Ζητά από τους πολίτες να επικοινωνήσουν με τις Αρχές, εφόσον έχουν κάποια πληροφορία

Με κινηματογραφικό τρόπο δρούσε η συμμορία που διέπραττε κλοπές κατ' εξακολούθηση σε καταστήματα της Αττικής, όπως δείχνει το βίντεο που δημοσιοποίησε η Ελληνική Αστυνομία, κατόπιν εισαγγελικής εντολής.




Η αστυνομική έρευνα έδειξε ότι η συμμορία διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις και κλοπές από καταστήματα (ειδών κινητής τηλεφωνίας, πρατήρια υγρών καυσίμων, μίνι μάρκετ, φαρμακεία), σε διάφορες περιοχές της Αττικής από τα οποία αφαιρούσαν χρηματικά ποσά και προϊόντα.

Εντυπωσιακός είναι ο τρόπος που εκτελούσαν τις κλοπές, όπως δείχνει και το βίντεο. Χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο αυτοκίνητο, στο οποίο τοποθετούσαν προσωρινά κλεμμένες πινακίδες, οι δράστες προσέγγισαν το αυτοκίνητο και τοποθετούσαν ιμάντα έλξης ανάμεσα στον γάντζο ρυμούλκησης του οχήματος και στα ρολά ασφαλείας του καταστήματος, με αποτέλεσμα να τα αποκολλήσουν. Στη συνέχεια, χρησιμοποιούσαν ειδικό εργαλείο – σφυρί για τη θραύση των υαλοπυνάκων.

Ο οδηγός παρέμενε στο αυτοκίνητο και εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου, ενώ το έτερο μέλος της συμμορίας, ένας 34χρονος που έχει συλληφθεί, έμπαινε στο κατάστημα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου και αφαιρούσε όλα τα προϊόντα, βάζοντάς τα σε ένα σάκο.

Στη συνέχεια, κι ενώ με τον οδηγό βρισκόταν σε επικοινωνία, έμπαινε βιαστικά στο όχημα κρατώντας τον σάκο.