Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ξύλο στο Δημαρχείο Κερατέας: Δημοτική σύμβουλος χαστούκισε γυναίκα υπάλληλο για... μια λάμπα

Ένταση επικράτησε στο δημαρχείο της Κερατέας την Δευτέρα όταν στέλεχος της δημοτικής αρχής πιάστηκε στα χέρια με επίσης γυναίκα υπάλληλο,η ...


Ένταση επικράτησε στο δημαρχείο της Κερατέας την Δευτέρα όταν στέλεχος της δημοτικής αρχής πιάστηκε στα χέρια με επίσης γυναίκα υπάλληλο,η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο. Αυτόπτες μάρτυρες της συμπλοκής είπαν στο notioanatolika.gr, ότι το περιστατικό έγινε με αφορμή την αλλαγή μιας λάμπας σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης.





Η υπάλληλος δεν έδωσε εντολή παρόλο που στέλεχος της δημοτικής αρχής το είχε ζητήσει. Όταν το στέλεχος τη ρώτησε γιατί εν έγινε η αλλαγή απάντησε ότι δεν ήταν δική της δουλειά με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καβγάς. Ευτυχώς οι ψυχραιμότεροι επενέβησαν και η υπάλληλος μετέβη στο Κέντρο Υγείας για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής, Δημήτρης Λουκάς, έγραψε στο facebook: «Είναι αυτονόητο ότι ο διάλογος με αμοιβαίο σεβασμό, είναι ο μόνος ενδεδειγμένος δρόμος για να αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε ένταση αναπτύσσεται στον εργασιακό χώρο. Είναι επίσης αυτονόητο ότι συμπεριφορές βίας δεν γίνονται αποδεκτές, πολύ δε περισσότερο εάν αυτές οι συμπεριφορές αναπτύσσονται από αιρετούς, εντός του Δήμου μας. Και είναι βέβαιο ότι είμαι υποχρεωμένος να διαμεσολαβήσω προκειμένου να ζητηθεί άμεσα η ειλικρινής και έντιμη συγγνώμη για το απαράδεκτο συμβάν που προκλήθηκε, από τον αιρετό που το προκάλεσε».