Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΛΑΙΜΕ ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!! Η κόρη του Τέρενς Σπένσερ του Νικολάου και του Κουίκ ξεσπά σε όσους κατηγορούν τον πατέρα της που τρέχει όλη μέρα (από χώρα σε χώρα)

Ο Τέρενς Κουίκ έχει γενέθλια και η κόρη του δεν έχασε την ευκαιρία να του ευχηθεί μέσω Instagram εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στους... εχθρο...


Ο Τέρενς Κουίκ έχει γενέθλια και η κόρη του δεν έχασε την ευκαιρία να του ευχηθεί μέσω Instagram εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στους... εχθρούς!
Ο Τέρενς Κουίκ ορκίστηκε ανεξάρτητος βουλευτής το απόγευμα της Δευτέρας, 11.02.2019 και δευτερόλεπτα αργότερα σημειώθηκε ένα «χοντρό» επεισόδιο μέσα στο ελληνικό Κοινοβούλιο.






Ο ίδιος ο Τέρενς Κουίκ ξεκαθάρισε βέβαια πως δεν προτίθεται να επιτεθεί προσωπικά στον αρχηγό των ΑΝΕΛ, ωστόσο το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο.




Και φτάνουμε στο σήμερα. Σήμερα που ο Τέρενς Κουίκ κλείνει τα 72 του χρόνια και η κόρη του, Τερέζα, θέλησε να του ευχηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οι ευχές της για τον μπαμπά της ήταν γλυκιές αλλά και… φαρμακερές για τους «εχθρούς» του! Πιο συγκεκριμένα, η ίδια γράφει:


«Χρονια Πολλα Μπαμπα! Σου ευχομαι υγεια πανω απ´ολα, ηρεμια και πολλες αντοχες και για φετος. Αυτα και η αγαπη της οικογενειας και των αληθινων σου φιλων ειναι τα μονα που μπορουν να σε βοηθησουν να συνεχισεις τον σκληρο αγωνα που κανεις καθημερινα.

Οσο για καποιους ¨κυριους¨ και ¨κυριες¨ που σε κρινουν βολεμενοι απο τον καναπε τους με ενα πληκτρολογιο στα χερια, εχω να τους πω πως μακαρι να ειχαν δουλεψει οσο εχεις δουλεψει, μακαρι να ειχαν τρεξει οσο εχεις τρεξει, μακαρι να ειχαν μαθει οσα ξερεις, μακαρι να ειχαν την εντιμοτητα και το ηθος της δημοσιογραφικης και προσωπικης σου πενας.

Μακαρι ολα τα παιδια να ειχαν εναν πατερα σαν και εσενα αγρυπνο, τρυφερο, και στοργικο πλαι τους. Μακαρι να σε ηξεραν οπως σε ξερουμε εμεις. Κρατα ομως το τελευταιο, να σε ενδιαφερει τι λεμε εμεις, και εμεις λεμε οτι ειμαστε περηφανοι για σενα και θα σε στηριζουμε για παντα. Σε αγαπαω πολυ Ολυμπιακαρα Μπαμπα μου!!».