Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξιχνιάστηκε το άγριο έγκλημα στη Μενάνδρου: Δύο Πακιστανοί οι δράστες του φονικού

Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας του 21χρονου Αφγανού από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλ...


Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της δολοφονίας του 21χρονου Αφγανού από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Δύο νεαροί Πακιστανοί συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου για την ανθρωποκτονία 24χρονου Αφγανού, που διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην οδό Μενάνδρου, στην Ομόνοια.




Όπως αναφέρει η αστυνομία, ομάδα αλλοδαπών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, επιτέθηκε σε άτομα στη Μενάνδρου, με αποτέλεσμα ένας νεαρός Αφγανός να βρει τραγικό θάνατο. Στην κατοχή του 21χρονου συλληφθέντα βρέθηκε ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, το οποίο εστάλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις. Σε βάρος των δύο Πακιστανών έχει σχηματιστεί δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών που προκάλεσαν βαριές σωματικές βλάβες σε έξι ακόμη αλλοδαπούς.