Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αποκάλυψη: Τι έκανε ο Ροδίτης τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης και με τι την είχε απειλήσει ο Αλβανός

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ο Ροδίτης συνέχιζε να πηγαίνει...


Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, ο Ροδίτης συνέχιζε να πηγαίνει γυμναστήριο σαn να μη συμβαίνει τίποτα.




Τρεις ημέρες μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο Ροδίτης κατηγορούμενος αντί να παραδοθεί στις αρχές, κάνει βόλτες, βλέπει φίλους του, πηγαίνει γυμναστήριο. Την ίδια ακριβώς ημέρα ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής κατηγορείται ότι βίασε μια 19χρονη κοπέλα.

«Δεν ήταν μια απλή γυμναστική… έκαναν και γελούσαν με τους φίλους τους χωρίς να συμβαίνει τίποτα γι’ αυτούς. Τι σημαίνει αυτό; Δεν υπάρχει ίχνος, όχι μεταμέλειας, ούτε καν τύψεων συνείδησης. Αυτά τα άτομα συνέχιζαν τη ζωή τους, να χαριεντίζονται με τις κοπελίτσες κάθε μέρα, να πηγαίνουν με τα χαχανητά τους στα γυμναστήρια, να βιάζουν και να φθάσουν σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα και οι δυο» λέει ο πατέρας της Ελένης.




Οι αρχές εντόπισαν DNA Ροδίτη και Αλβανού τόσο στο σπίτι στους Πευκούς, όσο και στο φορτηγάκι με το οποίο μετέφεραν την άτυχη φοιτήτρια. Η οικογένειά της επιμένει ότι ο βιασμός της πριν από ένα χρόνο με τη δολοφονία της σχετίζονται. Για πρώτη φορά ο πατέρας της αποκαλύπτει στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR ότι εκείνο το βράδυ ο Αλβανός απείλησε την Ελένη με το ροζ βίντεο του βιασμού και την παρέσυρε στο ραντεβού θανάτου.

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου θα δείξει στις αρχές αν οι δυο υποθέσεις σχετίζονται. Αν Έλληνας ή Αλβανός γνώριζαν τους τρεις υπόπτους για τον βιασμό της.

Πηγή: star.gr