Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φανατικοί ινδουιστές έκαναν πορείες και έκαψαν ομοιώματα του Αγίου Βαλεντίνου

Μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις έγινε στη μεγαλούπολη του Χαϊντεραμάντ -μια πόλη με πληθυσμό που αγγίζει τα 7 εκατομμύρια Πορεί...


Μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις έγινε στη μεγαλούπολη του Χαϊντεραμάντ -μια πόλη με πληθυσμό που αγγίζει τα 7 εκατομμύρια

Πορείες διαμαρτυρίας κατά του εορτασμού του... Αγίου Βαλεντίνου, καίγοντας ευχετήριες κάρτες και ομοιώματα του «Αγίου», πραγματοποίησαν σε διάφορες πόλεις της Ινδίας, ομάδες φανατικών ινδουιστών.




Μια από τις μεγαλύτερες κινητοποιήσεις έγινε στη μεγαλούπολη του Χαϊντεραμάντ -μια πόλη με πληθυσμό που αγγίζει τα 7 εκατομμύρια.

Εκεί, τα μέλη της υπερσυντηρητικής ομάδας Ινδουιστών «Μπαϊράνγκ Νταλ» πορεύτηκαν στους δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα κατά της γιορτής των ερωτευμένων, που, όπως λένε, θίγει τις πολιτισμικές τους αξίες.

Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης έκαψαν ομοίωμα του Αγίου Βαλεντίνου και ευχετήριες κάρτες, ενώ έκαναν «κατήχηση» σε ζευγάρια που συναντούσαν στον δρόμο.

Την ίδια στιγμή, σε πολλές πόλεις, γκρούπες της ίδιας ομάδας έκλεισαν πάρκα -όπου συχνάζουν ζευγάρια- ενώ σε πιο ακραίες περιπτώσεις, παρενόχλησαν ζευγάρια, τα οποία μάλιστα ανάγκασαν να ενωθούν με τα δεσμά του... γάμου!

Η πλειοψηφία των Ινδών, πάντως, όπως στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, γιορτάζουν κανονικά την ημέρα των ερωτευμένων.