Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Θα κάνουμε τζαμί την Αγία Σοφία, ανήκει στο ισλάμ!»... Πολεμικό μανιφέστο από την Άγκυρα και απειλές κατά Ελλάδας-Ισραήλ

Το derim dovlet (μαύρη κυβέρνηση) του Ερντογάν, στοχοποιεί για δεύτερη φορά μέσω «συμβούλων-μεγαλοδημοσιογράφων» του ελεγχόμενου τουρκι...



Το derim dovlet (μαύρη κυβέρνηση) του Ερντογάν, στοχοποιεί για δεύτερη φορά μέσω «συμβούλων-μεγαλοδημοσιογράφων» του ελεγχόμενου τουρκικού τύπου, την Αγία Σοφία καθώς και την συμμαχία Ελλάδος-Ισραήλ.

Πριν λίγες ημέρες το πρώτο χτύπημα ήρθε από τον Sabahattin Önkibar μεγαλοδημοσιογράφο και opinion maker του καθεστώτος, τώρα ακολουθεί ο Ardan Zentürk.




Ο Zenturk, σύμβουλος/δημοσιογράφος/συγγραφέας και διαμορφωτής γνώμης «μιλώντας» μέσου του άρθρου του προς τα εκατομμύρια των Τούρκων αναγνωστών, τονίζει ότι ήρθε η ώρα να ανοίξει ο ΙΝ της Αγίας Σοφίας ως Τζαμί μετά τις εκκλήσεις χιλιάδων πιστών.

«Η… Αγία Σοφία είναι τζαμί για το Ισλάμ από τότε που κατακτήσαμε την πόλη, όταν το κοσμικό κράτος κάποια στιγμή την μετέτρεψε σε μουσείο.

Ειδικά, το σημερινό κτίριο εγκαινιάστηκε που 537 μ.Χ. ως χριστιανικός ναός, τώρα προορίζεται ουσιαστικά ως μουσείο, για προσκύνημα των χριστιανών με τους γιγαντιαίους σταυρούς που αποκαλύφθηκαν στους θόλους.

Οι πρόγονοι μας με το «δικαίωμα του σπαθιού» χρησιμοποίησαν το κτίριο ως τζαμί μεταξύ 1453-1935 όταν ως κοσμικό κράτος το κάναμε μουσείo, αλλά αυτό πλέον δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό!

Aυτή την στιγμή, υπάρχει μια Ορθόδοξη Ελληνο-σιωνιστική Ισραηλινή Συμμαχία στην Ανατολική Μεσόγειο.

Είναι πλέον όλοι εδώ. Η Ελλάδα ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στην Αδριατική κατά 12 μίλια. Όταν αυτό γίνει αύριο,τότε θα δούμε τον δυτικό ιμπεριαλισμό με τα πολεμικά του πλοία στην Ανατολική Μεσόγειο, δίπλα στην συμμαχία των Ελληνο-Ισραηλινών.

Ο πρόεδρος του American Hellenic American Leadership Council, Έντυ Ζεμενίδης ουσιαστικά προκάλεσε στις ΗΠΑ εμπάργκο όπλων κατά της Τουρκίας, μαζί με τον πρόεδρο της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής Aram Hampary και τον ηγέτη του σιωνιστικού λόμπυ Eric Edelman, οι οποίοι συνασπίστηκαν όλοι τους κατά της Τουρκίας.

Η πολιορκία Αμερικής-Ευρώπης στον ορθόδοξο κόσμο και τα όνειρα για την δημιουργία της Τρίτης Ρώμης στην Ρωσία δεν μας ενδιαφέρουν.

Είμαστε κύριοι του ακινήτου (ΙΝ Αγία Σοφία) και μπορούμε να το μετατρέψουμε όπως θέλουμε. Η Αγία Σοφία πρέπει να ανοίξει ως τζαμί. Αυτή θα ήταν μια απάντηση στην πολιορκία της δύσης στην Τουρκία, ναι αυτό θα ήταν η αρχή», καταλήγει ο ίδιος.

Οι Τούρκοι φοβούνται την συμμαχία Αρμενίων, Ελλήνων και Ισραηλινών με την Δύση, διότι πολύ απλά τρέμουν στην κυριολεξία την επανάληψη του 1918-19 με τον διαμελισμό της τουρκικής αυτοκρατορίας και την εισβολή Γάλλων, Βρετανών, Ιταλών και Ελλήνων στην Μικρά Ασία.