Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έρχεται ψυχρή εισβολή με χιονοπτώσεις ακόμα και στην Αθήνα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

Ο χειμώνας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του… λέξη και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται, σύμφωνα με όσα δείχνουν τα καιρικά προγνω...


Ο χειμώνας δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του… λέξη και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται, σύμφωνα με όσα δείχνουν τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα καιρού, νέα ψυχρή εισβολή ικανή να ρίξει αισθητά τη θερμοκρασία σε όλη τη χώρα και να προκαλέσει χιονοπτώσεις, ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.




Όπως μάλιστα δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία δεν αποκλείεται να προκαλέσει χιονοπτώσεις ακόμα και στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Ασθενείς τοπικές βροχές σημειώνονται σήμερα (9/2) που στα νοτιοανατολικά και το Ιόνιο πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων.

Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα ανατολικά έως 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική, λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και τα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά το πρωί τοπικά έως 5 μποφόρ και από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στη Θεσσαλονίκη με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται μεταξύ 4 και 11 βαθμούς κελσίου.