Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ.... Οι τούρκοι μετέφεραν επιθετικά ελικόπτερα στην Ανατολική ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ Θράκη... Αιφνιδιαστική κίνηση από την Άγκυρα

Eπιθετικές κινήσεις έχουμε από την Άγκυρα που όπως όλα δείχνουν και παρά τα λόγια του κ. Αποστολάκη, η Τουρκία έχει στόχο και σκοπό να ...



Eπιθετικές κινήσεις έχουμε από την Άγκυρα που όπως όλα δείχνουν και παρά τα λόγια του κ. Αποστολάκη, η Τουρκία έχει στόχο και σκοπό να δυναμιτίσει το κλίμα.

Σύμφωνα με το έγκυρο λογαριασμό στο twitter Ισοζύγιο Στρατιωτικής Ισχύος, το υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε την απομάκρυνση του 4ου Συντάγματος Αεροπορίας Στρατού από το Α/Δ Samandira στην ασιατική πλευρά της Κων/πολης και την μεταστάθμευσή του στην Ανατολική Θράκη με πιθανούς προορισμούς τα Α/Δ Τυρολόης ή Κεσσάνης.




Η βάση αυτή αποτελείται από επιθετικά ελικόπτερα και είναι ξεκάθαρη η στόχευση της Άγκυρας στην περιοχή. Πρόκειται για την δεύτερη μεταστάθμευση μέσα σε λίγους μήνες, καθώς πριν από λίγο καιρό, 45 επιθετικά ελικόπτερα με πυραύλους αέρος εδάφους τοποθετήθηκαν στην πόλη Ισπάρτα.

Στην πόλη Ισπάρτα έχει έδρα η πιο επίλεκτη δύναμη του τουρκικού στρατού με το σχολείο Κομάντο όπου γίνεται και η βασική εκπαίδευση των Τουρκικών Ειδικών Δυνάμεων.

Η πόλη είναι εγγύτερα σε Αιγαίο και Κύπρο , που αποτελούν κύριους στόχους του Τούρκου ηγέτη ενόψει εξορύξεων υδρογονανθράκων. Και αυτό είναι που προβληματίζει.

Εκεί θα προετοιμαστούν οι Τούρκοι κομάντος καλύτερα και πληρέστερα για όποια «επιχείρηση» απαιτηθεί ανάλογα με τις υφιστάμενες συνθήκες στους δύο αυτούς άξονες , ενώ το γεωπολιτικό τοπίο στην περιοχή «βρωμάει μπαρούτι» λόγω Ισραήλ, ΗΠΑ και Αιγύπτου.