Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο πρίγκιπας Φίλιππος παραδίδει το δίπλωμα οδήγησης!

Την ανακοίνωση έκανε το Παλάτι μετά το τροχαίο ατύχημα πρωταγωνιστής του οποίου ήταν ο πρίγκιπας Φίλιππος, στις 17 Ιανουαρίου. Την είδηση ...


Την ανακοίνωση έκανε το Παλάτι μετά το τροχαίο ατύχημα πρωταγωνιστής του οποίου ήταν ο πρίγκιπας Φίλιππος, στις 17 Ιανουαρίου.
Την είδηση μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης με έκτακτες ανταποκρίσεις τους: Ο πρίγκιπας Φίλιππος παραδίδει οικειοθελώς το δίπλωμα οδήγησης!




Ο 97χρονος πρίγκιπας Φίλιππος προφανώς επείσθη να παραδώσει το δίπωμά του, μετά το τροχαίο ατύχημα που είχε πρωταγωνιστή τον ίδιο, στις 17 Ιανουαρίου.




Σύμφωνα με αναφορές αυτοπτών μαρτύρων ο Δούκας του Εδιμβούργου και σύζυγος της Βασίλισσας Ελισάβετ, φώναζε: «Τα πόδια μου!» την ώρα που τον έβγαζαν από το αυτοκίνητό του που είχε ανατραπεί. Το Land Rover που οδηγούσε συγκρούστηκε με ένα άλλο αυτοκίνητο μάρκας Kia στην περιοχή Babingley, στο Norfolk. Ο Πρίγκιπας έδειχνε σοκαρισμένος και τρομαγμένος μετά το τροχαίο. Σύμφωνα επίσης με όλα όσα έχουν γίνει γνωστά το ατύχημα προκλήθηκε από τον ήλιο που τύφλωσε τον Φίλιππο.Αμέσως μετά το τροχαίο πολλά βρετανικά μέσα ενημέρωσης καλούσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ να πάρει το δίπλωμα από τα χέρια του 97χρονου πρίγκιπα.