Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν πρέπει να λείψει από κανένα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΙΤΙ... Το Ρούπελ «αποκαλύπτεται»...!!!

Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για ανάδειξη και προώθηση της θρυλικής “Γραμμής Μεταξά”, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και της “Μάχης τ...


Στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για ανάδειξη και προώθηση της θρυλικής “Γραμμής Μεταξά”, στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα και της “Μάχης των Οχυρών” (6-10/4/1941) η Κοιν.Σ.Επ. Άγκιστρο Δράση στις Σέρρες, έχει προχωρήσει στην έκδοση δύο σημαντικών βιβλίων και ενός συλλεκτικού ημερολογίου τοίχου για το 2019, που δεν πρέπει να λείπουν από καμία βιβλιοθήκη.

Τα έσοδα από την πώληση τους, θα διατεθούν για την αγορά συλλεκτικού φωτογραφικού υλικού εποχής, με στόχο τη δημιουργία μόνιμης Φωτογραφικής Έκθεσης και Φωτοθήκης στην περιοχή του Ρούπελ.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τα βιβλία :

• “Η ΕΠΟΠΟΙΪΑ ΤΟΥ ΡΟΥΠΕΛ & ΤΑ ΟΧΥΡΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕΤΑΞΑ”
Εκεί που οι αδάμαστοι Έλληνες συνέτριψαν τη γερμανική υπεροψία και ανάγκασαν την πανίσχυρη στρατιωτική μηχανή των ναζιστών να υποκλιθεί στην ελληνική γενναιότητα.
Ένα συλλογικό έργο 240 σελίδων για το χθες, το σήμερα και το αύριο του Ρούπελ και των υπολοίπων οχυρών της θρυλικής “Γραμμής Μεταξά”, με την υπογραφή της Κοιν.Σ.Επ. Άγκιστρο Δράση και σε συνεργασία με τις εκδόσεις “ΠΕΛΑΣΓΟΣ”.

• “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ”
Η πρώτη έκδοση που κυκλοφόρησε για τη “Μάχη των Οχυρών” το 1944, λίγο πριν την Απελευθέρωση, από την εξόριστη κυβέρνηση του Καΐρου. Η έκδοση βασίστηκε σε «μυστικό φυλλάδιο» που κυκλοφόρησε στην κατεχόμενη Ελλάδα το 1943. Η Κοιν.Σ.Επ. Άγκιστρο Δράση, προχώρησε στην ΑΚΡΙΒΗ ΕΠΑΝΕΚΔΟΣΗ του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟΥ (συνοδεύεται από Εισαγωγικό Σημείωμα του Ιστορικού Κωνσταντίνου Λαγού, για το «παρασκήνιο» γύρω από τη συγκεκριμένη έκδοση, που αποτελεί την πρώτη ουσιαστικά ιστορική καταγραφή για τη «Μάχη των Οχυρών»)

• Mαζί με τα βιβλία, δώρο το ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ Ημερολόγιο Τοίχου για το 2019, που είναι αφιερωμένο στο Ρούπελ του Θρύλου και της Ιστορίας.

(Κόστος : 12 € (περιλαμβάνεται ΦΠΑ) + Έξοδα αποστολής και αντικαταβολής 7€. Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 6980138846)

Μπορείτε να παραγγείλετε έναντι μόλις 12€ τα δύο βιβλία και το συλλεκτικό Ημερολόγιο 2019 στο link : https://goo.gl/ptkqEG