Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οργή κατά του Ράμα - Καδρόνια, μολότοφ και τραυματισμοί στα Τίρανα – Η στιγμής της απόπειρας εισβολής στο πρωθυπουργικό Μέγαρο

λέγονται τα Τίρανα κατά του Έντι Ράμα. «Ράμα φύγε!» φώναζαν χιλιάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης - Επιχείρησαν να εισβάλουν στο πρωθυπουργ...


λέγονται τα Τίρανα κατά του Έντι Ράμα. «Ράμα φύγε!» φώναζαν χιλιάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης - Επιχείρησαν να εισβάλουν στο πρωθυπουργικό Μέγαρο. Άγριες συγκρούσεις με την αστυνομία, έσπασαν με πέτρες και καδρόνια τζάμια του κτιρίου. Τη σύλληψη του πρωθυπουργού της Αλβανίας ζητά ο Σαλί Μπερίσα.




«Ράμα φύγε!». Με αυτό το σύνθημα, χιλιάδες οπαδοί της αντιπολίτευσης στην Αλβανία συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (16.02.2019) μπροστά από το πρωθυπουργικό Μέγαρο στα Τίρανα και ζήτησαν από τον Αλβανό πρωθυπουργό να παραιτηθεί.

Η κατάσταση «μύριζε» μπαρούτι και τα πράγματα δεν άργησαν να ξεφύγουν από τον έλεγχο. Χάος και ξύλο επικράτησαν, όταν οι διαδηλωτές με «όπλα» καδρόνια, ξύλα και ό,τι άλλο θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν, επιχείρησαν να εισβάλουν στο πρωθυπουργικό Μέγαρο.