Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το στικάκι αλλάζει την υπόθεση! Στην Εισαγγελία η κατάθεση – «φωτιά» για το θάνατο της Λίνας

newsitΟ μάρτυρας κατέθεσε ότι δύο νεαροί έψαχναν ένα στικάκι στο σημείο της τραγωδίας. Πλήρης περιγραφή των νεαρών έχει δοθεί στους αστυνομ...


newsitΟ μάρτυρας κατέθεσε ότι δύο νεαροί έψαχναν ένα στικάκι στο σημείο της τραγωδίας. Πλήρης περιγραφή των νεαρών έχει δοθεί στους αστυνομικούς. Ο μάρτυρας αποφάσισε να μιλήσει δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν. Τι σημαίνει η νέα μαρτυρία για την υπόθεση.





Τη μαρτυρία που ενισχύει την εκδοχή της οικογένειας ότι η 22χρονη Λίνα Κοεμτζή έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, εξετάζουν οι δικαστικές αρχές που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου της νεαρής φοιτήτριας, πριν από δύο χρόνια στη Θεσσαλονίκη.




Η 22χρονη φοιτήτρια έχασε τη ζωή της, πέφτοντας από τον 9ο όροφο φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ (που βρίσκεται επί της οδού Λέοντος Σοφού στο κέντρο της πόλης), ενώ το περιστατικό αντιμετωπίστηκε από την Αστυνομία ως αυτοκτονία.

Εισαγγελέας όμως διέταξε τη διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από καταγγελίες της μητέρας της 22χρονης ότι η κόρη της έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας, απειλούμενη από κάποιους ότι θα δημοσιοποιήσουν προσωπικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε σήμερα ο δικηγόρος της οικογενείας Αντώνης Ξυλουργίδης, αυτόπτης μάρτυρας εμφανίστηκε πριν από λίγες μέρες σε περιφερειακό αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε ότι είδε δίπλα στη νεκρή φοιτήτρια δύο νεαρούς να αναζητούν ένα στικάκι.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο ίδιος δικηγόρος ανέφερε ότι ο συγκεκριμένος μάρτυρας περιγράφει τα ακριβή χαρακτηριστικά των δύο μυστηριωδών ανδρών και ότι η κατάθεσή του διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Η σοκαριστική αποκάλυψη
Ο άνθρωπος που είδε την 22χρονη φοιτήτρια να πέφτει από τη φοιτητική εστία στη Θεσσαλονίκη, μιλώντας την περασμένη εβδομάδα στον ΑΝΤ1, είχε αποκαλύψει ότι η άτυχη κοπέλα δεν ήταν μόνη της.

«Σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από την είσοδο της εστίας άκουσα φωνές. Σαν να μάλωναν κάποιοι. Σήκωσα το κεφάλι μου και διέκρινα σκιές ψηλά. Ξαφνικά ησυχία και ένας δυνατός γδούπος στο έδαφος σχεδόν μπροστά μου με ξάφνιασε. Είδα μια κοπέλα αιμόφυρτη. Σάστισα. Είχε τις αισθήσεις της ακόμη. Ειδοποίησα αμέσως το ΕΚΑΒ και την αστυνομία» ανέφερε ο 45χρονος. Είπε ότι είδε δύο νεαρούς να βγαίνουν από την εστία και να τρέχουν προς το σημείο πτώσης της κοπέλας.

«Θυμάμαι ότι πήγαν κατευθείαν πάνω από την κοπέλα. Άρχισαν να ψάχνουν κάτι. Ο ένας γύρω από το σώμα της, ο άλλος σε μικρή απόσταση. Το στικάκι, το στικάκι λέγανε. Βρες το στικάκι. Τους ρώτησα τι κάνουν και αν ξέρουν τι έγινε και μου είπαν να μην ανακατεύομαι. Εγώ είχα ήδη σκεπάσει το κορίτσι με μπουφάν όπως μου είπαν οι διασώστες ώστε να την κρατήσω ζεστή».