Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πέθανε ο δράστης του τριπλού φονικού στην Ερέτρια που συγκλόνισε την Ελλάδα

Πέθανε ο δράστης του τριπλού φονικού που συγκλόνισε την Ελλάδα. Πρόκεται για τον Παναγιώτη Σίμωση, ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια βρισκ...


Πέθανε ο δράστης του τριπλού φονικού που συγκλόνισε την Ελλάδα. Πρόκεται για τον Παναγιώτη Σίμωση, ο οποίος τα τελευταία εννέα χρόνια βρισκόταν στις φυλακές Χαλκίδας.






Ο Σίμωσης είχε καταδικαστεί σε ισόβια, για την τριπλή δολοφονία που διέπραξε τον Ιούλιο του 2010, στην Ερέτρια.

Ο δράστης, είχε πάει σε παραλιακή ταβέρνα της Ερέτριας και πυροβόλησε με πιστόλι τον 52χρονο δικηγόρο Αθηνών Θανάση Θάνο, τον 34χρονο επιχειρηματία Ανδρέα Καρμίρη από το Κορωπί και τον 34χρονο Γιώργο Παπαδόπουλο από το Μενίδι. Όλοι τους βρήκαν ακαριαίο θάνατο.
Το τριπλό φονικό είχε σοκάρει το πανελλήνιο, ενώ το τέταρτο άτομο που βρισκόταν μαζί με τα θύματα στο τραπέζι, γλίτωσε από καθαρή τύχη, καθώς εκείνη την ώρα είχε απομακρυνθεί από το σημείο και μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο.

Ο 63χρονος Παναγιώτης Σίμωσης,σύμφωνα με το eviazoom.gr, πάλευε με τον καρκίνο και τις τελευταίες 20 μέρες περίπου νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο των Αθηνών όπου και κατέληξε.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος και οι συγγενείς του ζητούσαν να αποφυλακιστεί εδώ και καιρό ο 63χρονος για αυτούς τους σοβαρούς λόγους υγείας, ωστόσο οι αιτήσεις τους απορρίπτονταν από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Ο 63χρονος είχε καταδικαστεί σε τρις ισόβια το 2011 (επιβολή της ισόβιας κάθειρξης για κάθε ανθρωποκτονία), από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χαλκίδας, χωρίς να του αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό, όπως ζητούσε ο δικηγόρος του, ο οποίος έκανε λόγο στη δίκη για «πρότερο έντιμο βίο» του πελάτη του και «ανάρμοστη – επιθετική συμπεριφορά των θυμάτων».