Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ... «Να ψηφίζουν μετανάστες και πρόσφυγες στην Αθήνα» ζητά ο Νάσος Ηλιόπουλος

Να έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές οι μετανάστες και πρόσφυγες ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών και υφυπουργός ...



Να έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές οι μετανάστες και πρόσφυγες ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών και υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος.

Το στέλεχος της κυβέρνησης ακολουθώντας πιστά την διεθνιστική γραμμή που θέλει χώρες κράματα, χωρίς ταυτότητα και εθνική συνείδηση δείχνει ποια είναι η στόχευση του και για ποιο λόγο επί 3 χρόνια έχουν ανοίξει τα σύνορα εξ Ανατολών και διακινούνται εκατοντάδες χιλιάδες ψυχές από τα βάθη της Ασίας, από την Αραβική χερσόνησο και από την Αφρική.




Είναι άλλωστε ίσως η μοναδική διέξοδος με την αλλοίωση του πληθυσμού να αλλάξουν οι εκλογικές ισορροπίες προς όφελος όσων ονειρεύονται μια Ελλάδα κουρελού χωρίς ταυτότητα, χωρίς συνείδηση αποκομμένη από την ιστορική της διαδρομή. Τις δηλώσεις αυτές τις έκανε ο κ. Νάσος Ηλιόπουλος στα πλαίσια της ανοιχτής συζήτησης με τους συνυποψηφίους του Μπακογιάννη και Γερουλάνο αλλά όπως δείχνουν τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες δημοτικές εκλογές για να αλλάξει η πληθυσμιακή σύνθεση των Αθηνών και να μπορέσει να κερδίσει.

Για την ώρα καταγράφει μονοψήφια νούμερα , σκορπίζοντας στο κυβερνητικό στρατόπεδο έντονο προβληματισμό για την επιλογή που δείχνει να μην τραβάει. Το μόνο που καταφέρνει με αυτές τις θέσεις που εκφράζει είναι να ρίχνει νερό στο μύλο του Κασιδιάρη που δείχνει να παλεύει να είναι αυτός που θα βρεθεί στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών απέναντι στον Κώστα Μπακογιάννη.

Όλα αυτά την ώρα που αρνούνται ψήφο στην ομογένεια και στα Eλληνόπουλα που μετανάστευσαν λόγω κρίσης στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα.