Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ... Συνελήφθη ο διαχειριστής της ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» – Ο Τσίπρας ετοιμάζει την περιοδεία του στην Μακεδονία

Στη σύλληψη Ελλήνων πατριωτών που εναντιώνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών και την κυβέρνηση-δημιουργό της, προχωρούν οι ελληνικές αρχές...



Στη σύλληψη Ελλήνων πατριωτών που εναντιώνονται στη Συμφωνία των Πρεσπών και την κυβέρνηση-δημιουργό της, προχωρούν οι ελληνικές αρχές. Μετά από τα χθεσινά αιματηρά επεισόδια στην Πτολεμαϊδα, τον κυνισμό της Υπουργού «Προστασίας του Πολίτη» και με κυβερνητικές σκέψεις για περιοδεία Τσίπρα στη Μακεδονία, δυνάμεις της Ασφάλειας συνέλαβαν το διαχειριστή της σελίδας «Πτολεμαίοι Μακεδονές».

Η ελληνική κοινωνία «βράζει» μετά από την επιβολή της Συμφωνίας των Πρεσπών και τα ποσοστά της κυβερνησης στη Μακεδονία είναι εξαιρετικά χαμηλά. Για αυτό το λόγο ο κ.Τσίπρας θέλει να ταξιδέψει ο ίδιος στις περιοχές της Β.Ελλάδας και να «διορθώσει» την κατάσταση, αφού πρώτα φιμώσει τους «ακραίους εθνικιστές» που φωνάζουν την αλήθεια.




Συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας, ο διαχειριστής της γνωστής ομάδας «Πτολεμαίοι Μακεδόνες» στο Facebook Γιάννης Ξανθόπουλος, μετά και τα επεισόδια έξω από τη Σχολή Πυροσβεστών Πτολεμαΐδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia, ο συλληφθείς κατηγορείται για στάση, αντίσταση και σωματικές βλάβες, με την πλευρά της Αστυνομίας να κάνει λόγο για τέσσερις τραυματίες αστυνομικούς.

Υπενθυμίζουμε πως χθες, διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να φτάσουν στη Σχολή Πυροσβεστών για να αποδοκιμάσουν την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη, με αποτέλεσμα ένας διαδηλωτής να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι από χτύπημα αστυνομικού.

Οι διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν, λόγω των αστυνομικών μέτρων, αρκετά μακριά από τις εγκαταστάσεις της Σχολής, φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία, σε κάποια στιγμή επιχείρησαν να πλησιάσουν περισσότερο στη Σχολή Πυροσβεστικής, όμως απωθήθηκαν, με τη χρήση χημικών, από τις αστυνομικές δυνάμεις. Μάλιστα από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας εκ των διαδηλωτών που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Η κ. Γεροβασίλη έκανε λόγο για «ακροδεξιού κύκλους» αναφερόμενη στους Έλληνες πατριώτες που για άλλη μια φορά έγιναν θύματα κρατικής βίας!

ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Σε μάχη «επιβίωσης» για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τςιπρα εξελίσσεται η εκλογική αντιπαράθεση στην Βόρειο Ελλάδα, καθώς τα ευρήματα από τις δημοσκοπήσεις έχουν προκαλέσει σχεδόν πανικό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Οι αντιδράσεις στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν δείχνουν να κοπάζουν, οι εκλογολόγοι στις δημοσκοπήσεις βλέπουν πραγματική « καθίζηση» του ΣΥΡΙΖΑ πάνω από την Λάρισα και ο εκλογικός σχεδιασμός ανατρέπεται.

Τα χθεσινά σοβαρά επεισόδια στην Πτολεμαίδα, με αφορμή την παρουσία εκεί της υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ολγας Γεροβασίλη, ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Πληροφορίες από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα θέλουν τον πρωθυπουργό να σχεδιάζει τις επόμενες εβδομάδες, έξοδο εκτός των τειχών, στις καυτές εκλογικές περιφέρειες της Βορείου Ελλάδας, σε μια προσπάθεια «να μαζέψει» τις αντιδράσεις και να προσφέρει επιχειρήματα στους εναπομείναντες πιστούς ψηφοφόρους του κόμματος, που δυσκολεύονται ακόμα και να εμφανιστούν στα καφενεία.

Οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί, αλλά θεωρείται βέβαιον ότι το δύσκολο- έως αδύνατο- έργο της αλλαγής κλίματος στην Βόρειο Ελλάδα, θα το αναλάβει ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας.