Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εξετάζεται η εμπλοκή της «μαφίας του Κορυδαλλού» στην υπόθεση Λαγούδη

Νέα δεδομένα φέρεται να υπάρχουν στην υπόθεση της   δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη   καθώς, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, εξετάζεται η ε...

Νέα δεδομένα φέρεται να υπάρχουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Ειρήνης Λαγούδη καθώς, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, εξετάζεται η εμπλοκή της «μαφίας του Κορυδαλλού» και του περιβοήτου κυκλώματος.
Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή του Open «Μαζί σου», οι αρχές ερευνούν για το αν συνδέονται οι δράστες, με τις πολύπλευρες εγκληματικές δράσεις της μαφίας, που δρούσε εντός κι εκτός φυλακών.
Συγκεκριμένα ο αρμόδιος εισαγγελέας, που έχει αναλάβει την υπόθεση της δολοφονίας, ζήτησε με έγγραφο να διερευνηθεί αν η μαφία του Κορυδαλλού είχε σχέσεις με το οργανωμένο έγκλημα στο Αγρίνιο.
Ο εισαγγελέας ζήτησε κι έλαβε όλο το υλικό της υπόθεσης της μαφίας του Κορυδαλλού και μελετά λέξη προς λέξη τις συνομιλίες των εμπλεκόμενων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής η έρευνα εστιάζει σε δύο σημεία.
Αρχικά εξετάζεται, το κίνητρο. Αν υπήρχε σχέση των ανθρώπων που δολοφόνησαν την Ειρήνη Λαγούδη, με τους σκληρούς κακοποιούς της μαφίας.
Το δεύτερο σημείο που εξετάζει ο εισαγγελέας είναι η μαρτυρία ενός κύριου μάρτυρα της υπόθεσης και αφορά τους δύο ανθρώπους που βγήκαν από ένα συγκεκριμένο σπίτι που βρίσκεται στο μικροσκόπιο της έρευνας και το κατά πόσο είχαν σχέση με το κύκλωμα που δρούσε μέσα από τον Κορυδαλλό και ενδεχομένως να έχουν σχέση με τη δολοφονία.