Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

AΧΜ ΤΙ ΚΡΙΜΑΑΑΑ.... «Περιπέτεια» στον αέρα για τον Σπίρτζη – Δεν κατάφερε να προσγειωθεί στα Χανιά!

Λαχτάρα στον αέρα για τον υπουργό Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη που μετέβαινε στα Χανιά με ελικόπτερο Super Puma, εξαιτίας της κακοκαιρίας, ωστό...


Λαχτάρα στον αέρα για τον υπουργό Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη που μετέβαινε στα Χανιά με ελικόπτερο Super Puma, εξαιτίας της κακοκαιρίας, ωστόσο δεν κατάφερε να προσγειωθεί! Ο υπουργός Υποδομών μετέβη στην Κρήτη, προκειμένου να συντονίσει τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν έπειτα από τις καταστροφές που προκάλεσε στα Χανιά το σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.





Όμως, το Super Puma δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στα Χανιά, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Έτσι, αποφασίστηκε το ελικόπτερο να πάει στο Ηράκλειο και από εκεί ο υπουργός θα μεταβεί οδικώς στα Χανιά.




Τον κ. Σπίρτζη συνοδεύει κλιμάκιο Μηχανικών του υπουργείου. Πρόκειται για εμπειρογνώμονες της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Φυσικών Καταστροφών. Μαζί του μεταβαίνει στο νησί και ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος συνοδεύεται από τον υποστράτηγο της ΕΜΑΚ Γιάννη Πετρούτσο και 9μελές κλιμάκιο. Τις επόμενες ώρες αναχωρεί για την Κρήτη κλιμάκιο Μηχανικών της Γενικής Διεύθυνσης Συγκοινωνιακών Υποδομών, με εξειδικευμένες γνώσεις στα γεωτεχνικά προβλήματα και στις αποκαταστάσεις τεχνικών έργων (γεφυροποιΐα, διαβάσεις κτλ). Θα ελέγξουν λεπτομερώς εκτός των άλλων και τα γεωτεχνικά προβλήματα του Βόρειου Οδικού Άξονα αλλά και του συνόλου του επαρχιακού δικτύου.

Διαβάστε περισσότερα στο TheCaller.gr